Ministerský synek Vincent Navrátil: Proč máchal nožem a mluvil o matce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ministerský synek Vincent Navrátil: Proč máchal nožem a mluvil o matce?

Vincent Navrátil vypadal s nožem nebezpečně.
Vincent Navrátil vypadal s nožem nebezpečně. (Aha! - Martin Přibyl, TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Herec Vincent Navrátil (16) z Cest domů se doslova přes noc stal ministerským synkem, když se jeho nevlastní otec Martin Stropnický (57) stal členem vlády. Potomek herečky Veroniky Žilkové (52) má nicméně trochu odlišné záliby, než je politika.

Zatímco se Stropnický raduje z nového teplého místečka v čele resortu obrany a Žilková v rozhovorech říká, že nás větší štěstí potkat nemohlo, se Vincent pouští do vaření. V kuchařské škole se učí sushi, byť podle svých slov ryby nemá rád. „Ale mám jednu kamarádku, která sushi miluje, tak jsem jí slíbil, že se ho tu dneska naučím připravovat a pak to naučím ji,“ vysvětloval Vincent své pohnutky. Že by chtěl doma vařit slavným rodičům, ale odmítá.

„Nechávám maminku, aby se ve vaření stále zdokonalovala. Někdy si rád zavařím, ale do kuchyně se nijak nehrnu, protože 90 procent mých kuchařských pokusů končí katastrofou. Takže si svým vařením dost často zavařím. Naposledy, když jsme s bráchou připravovali palačinky. Těsto jsme udělali přesně podle návodu, přesto nám vznikla podivná hmota, která navíc na pánvi začala hořet,“ líčil Vincent, který už krátce po nástupu do Cest domů musel bojovat s nařčením, že se do slavného seriálu dostal díky protekci. Teď, jako ministerský synek to bude mít v tomto směru ještě těžší. Nebo naopak lehčí?



Přečtěte si
pelagie
4. 2. 2014 • 09:54

Jak kdysi prohlásil Bolek Polívka, že svým dětem dopřál luxus, že každému z nich pořídil svoji matku, tak tady by to mělo platit pro žilkovou. ale obráceně, ta má rovněž děti se třemi partnery.....a komu je podobný tento nehezký chlapec je záhadou

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.