Co Žilková nedomyslela? Narychlo přepisuje závěť! Víme, co v ní je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co Žilková nedomyslela? Narychlo přepisuje závěť! Víme, co v ní je!

Matka Veronika se synem Vincentem a nejmladší dcerou Kordulou.
Matka Veronika se synem Vincentem a nejmladší dcerou Kordulou. (Foto Aha! – David Kundrát, ara)

Musí napsat novou závěť, aby své děti Agátu (29), Cyrila (26), Vincenta (17) a Kordulu (9) podělila stejným dílem. V příštím týdnu se Veronika Žilková (53) chystá k notáři. „Když jsem ji před deseti lety psala, některé věci jsem nedomyslela,“ přiznala deníku Aha! herečka.

V září to bude deset let, co se hvězdě seriálu Všechny moje lásky narodila Kordula, kterou má s Martinem Stropnickým (57). Tehdy si Veronika umanula, že je nutné sepsat závěť, aby v případě nutnosti nedošlo k nedorozuměním. „Řekla jsem si, že barák v Suchdole rozdělím na tři díly a Vincent dostane mého jaguára, který měl tehdy cenu čtvrtiny domu,“ svěřuje  Žilková.


Během deseti let ale cena vozu rapidně klesla a hodnota domu se naopak zvýšila. „To by bylo k Vincentovi nespravedlivý. Takže příští středu mu jaguára dám k osmnáctinám a závěť okamžitě přepíšu. Z domu dostane každé dítko čtvrtinu,“ rozhodla se Žilková s tím, že chce jít ve šlépějích svého otce Václava (†82).  „Můj táta přepisoval poslední vůli snad každé tři roky. Když ho některé z dětí naštvalo, třeba ho i vydědil. No a když dotyčný začal sekat latinu, tak táta vůli zase přepsal,“ vzpomíná Veronika, která doufá, že ona teď přepíše poslední vůli naposledy. Večeře se všemi láskami
Syn Žilkové dostane klíčky od auta na slavnostní večeři, kde vedle sebe zasedne hereččin současný manžel Martin Stropnický i Vincentův biologický otec Marek Navrátil. A taky tam prý musí být televize, aby se všichni mohli dívat na středeční Všechny moje lásky. „Se všemi současnými láskami budu večeřet a oni se budou se mnou dívat na moje lásky minulé,“ smála se herečka.



Přečtěte si
bella.
3. 4. 2015 • 23:23

illis aha, takže malá domů . - dobře vytrénovaná pro politickou kariéru.

bella.
3. 4. 2015 • 23:18

illis máš skvělého muže s vynikajícím vkusem

illis
3. 4. 2015 • 19:52

ivkanatkaMám dojem, že je měla v pěstounské péči, ale i tak, když je měla u sebe, tak se dost předváděla, takže se divím, že na ně nepamatovala i v závěti.

illis
3. 4. 2015 • 19:50

Hloupé reklamy , Agáty táta režíruje reklamy, možná, že to byl zase nějaký rodinný podnik, kdo ví.

illis
3. 4. 2015 • 19:49

bella To je docela možný, já se na seriál nedívám kvůli Žilkové. Můj muž ji nesnáší, ani nemůžu napsat, co vždycky řekne, jen ji zahlédne v upoutávce . A to byl vždy slušný, ale na ni má óbr alergii.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.