Veronika Žilková se teší na svoji první snachu: Vincent je zamilovaný! 3 roky ji nenáviděl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veronika Žilková se teší na svoji první snachu: Vincent je zamilovaný! 3 roky ji nenáviděl...

Milenci Sabina a Vincent si nyní užívají dovolenou na Korfu.
Milenci Sabina a Vincent si nyní užívají dovolenou na Korfu.  (Foto pro Aha!: archiv Veroniky Žilkové)

Bude Veronika Žilková (53) chystat další veselku? Její syn Vincent Navrátil (18) má už dva měsíce slečnu, herečku Sabinou Rojkovou (18), se kterou to chce dotáhnout až k oltáři! „Rozhodl jsem se, že nikam spěchat nebudu. A pokud si s někým opravdu začnu, bude to s vědomím, že je to navždy,“ řekl Vincent Aha!

Před třemi roky ho ale herečka známá ze seriálu Ulice jako Viktorie Horáková odpuzovala. Začali spolu chodit na konzervatoř, Sabina se do Vincenta okamžitě zamilovala a jemu to bylo víc než nepříjemné. „No jo, no. Hráli potom spolu ve filmu Poslední cyklista, já jsem je u nás doma učila a bylo to peklo. Sabina se koukala zamilovaně a on se na ni mračil,“ potvrdila Vincentova matka Veronika.

A co čert nechtěl, Tomáš Töpfer chystal ve Vinohradském divadle Romeo a Julii a Vincent vyhrál konkurs na Romea. To ale nevěděl, že Julii má hrát Sabina. Z hry ale nakonec sešlo.

O rok později se z Vincenta a Sabiny ale stejně stal zamilovaný pár v reálném životě! „Byla jsem z toho v šoku. Jdu domů a nejednou vidím Sabinu. Jak odchází z Vincentova pokoje,“ popsala Veronika moment kdy zjistila, že spolu chodí. „Nebudu mít nic proti, když bude moje snacha,“ pravila rozhodně Veronika.



Přečtěte si
ellenic
11. 8. 2015 • 15:15

...oprava Pulitzerovy ceny ...............

ellenic
11. 8. 2015 • 11:15

Už jsem se bála , že se po rodince Žilkové slehla zem, ale už je to zase v "pořádku" . Agáta i v kempu nezapomněla špulit kačeří pusu, a další zpráva přímo hodná Pulitzerovi ceny a to je zpráva o zamilovaném Vinckovi a jeho "navždy". Pokud ovšem bude po mamince, tak k tomu oltáři půjde vícekrát . Nejvíce mne dojalo, jaké to muselo být peklo, jak říká Žilková, když je učila doma . Je vidět, že neví, co je zažít peklo.

1pravda1
11. 8. 2015 • 11:00

Žilková nahlásila, že vycházela z jeho pokoje, zapomněla napsat co měla na sobě, redaktoři byli těžko u jeho pokoje a tudíž by to bez ní nemohli vědět, to není matka, ta patří na psychiatrii.

1pravda1
11. 8. 2015 • 10:56

Ty lakomá zrůdo Žilková, drž už tu svoji hubu, nejdříve si stěžuješ, že nemáš na pečovatelku pro matku a ve VIP zprávách si dokonce před 7letou!!! dcerou říkala, že každé dítě má brigádu, že si musí na koně vydělat, jsi normální? Udav se s těmi penězi, jo a ještě ty pomluvy manžela jak nemáš peníze když byl Stropnický nezaměstnaný a nyní je ministr a zase nemáte peníze?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.