Janžurová (74) není ve své kůži. Bez dcer neudělá ani krok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Janžurová (74) není ve své kůži. Bez dcer neudělá ani krok!

Dcery jsou pro Ivu Janžurovou velkou oporou.
Dcery jsou pro Ivu Janžurovou velkou oporou. (Foto Aha! – K. Kopáč, M. Rušinová, D. Černovský, herminapress.cz)

Musí hodně šetřit silami. I na tom je vidět, jak byla operace srdeční chlopně Ivy Janžurové (74) náročná. Herečka se měsíc po zákroku zotavuje v lázních Poděbrady a čeká ji ještě dlouhá cesta.

Iva byla až do operace v zápřahu od rána do večera. Nyní si musí zvyknout na to, že energie po náhradě chlopně přibývá jen pomalu. „Paní Janžurová opouští pokoj jen sporadicky,“ prozradila Aha! jedna ze zaměstnankyň hotelového domu. „Musí se hodně šetřit,“ dodává.


Podle místních ožije herečka, hlavně když za ní přijedou dcery Theodora (42) a Sabina (43) Remundovy. „To pak jdou společně na kolonádu. Je vidět, že jsou na sobě všechny tři závislé,“ říká jedna z pacientek. A dodává, že teprve po dvou týdnech pobytu v Poděbradech se herečka v neděli poprvé zúčastnila večerní společenské akce, jakých tu je spousta. „Přišla si poslechnout Elvise Presleyho. Ale bylo vidět, že ještě není ve své kůži. Ve filmech vždy sršela energií,“ míní žena, která bydlí s herečkou pod jednou lázeňskou střechou.
Sama Iva nereaguje ani na esemesky. Rekonvalescence bude zřejmě ještě hodně dlouhá.

Vzkaz kolegy Skopečka: Vydrž tři měsíce!
Herec Jan Skopeček (90) prodělal operaci chlopně před 12 lety. Může Ivu Janžurovou uklidnit. „Jistě jí to řekli i lékaři, chce to vyčkat tak dva až tři měsíce. Je to přece jenom zásah do organismu. Pak už jsem byl úplně v pohodě, a vlastně to trvá dodnes,“ vzkazuje kolegyni.



Přečtěte si
ellenic
17. 3. 2016 • 11:18

Paní Ivě přeji hodně sil a hodně zdraví, zaslouží si to . Také by měla více odpočívat a více než hrát by si měla konečně užívat klidu, pohody. Bude jaro, posezení na zahrádce nebo terase ji více prospěje, než večerní návraty po divadle domů . Tělo jí dalo jasný signál-odpočinek, jinak je zle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.