Iva Janžurová (74) po operaci srdce: Zmizela z nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Iva Janžurová (74) po operaci srdce: Zmizela z nemocnice!

Iva Janžurová odjela z nemocnice do lázní.
Iva Janžurová odjela z nemocnice do lázní. (Pátek Machan Souček Kopáč / Paparazzi)

Jde to jako na drátku. Lékaři Ivě Janžurové (74) slíbili, že týden po operaci srdce bude moci do lázní. A jak řekli, tak se i stalo. „Cítím se dobře,“ vzkázala deníku Aha! herečka, která již opustila nemocniční stěny.

Iva Janžurová se 18. února podrobila v pražské Nemocnici Na Homolce výměně srdeční chlopně a nyní už pilně rehabilituje. Je dobře, že se o nedomykavosti dozvěděla při preventivní prohlídce včas. Lékaři tak měli možnost srdeční vadu rychle odstranit.


„Po hospitalizaci bude následovat zhruba třínedělní lázeňská péče a soustředěná rehabilitace,“ uvedl v pondělí přednosta kardiocentra Nemocnice Na Homolce Ivo Skalský. Ta podle Tomáše Staňka, mluvčího Národního divadla, kde je herečka v angažmá, právě započala. „Paní Janžurová odjela z nemocnice na několikatýdenní lázeňskou rekonvalescenci,“ řekl deníku Aha! Staněk. Herečka se chce rozhodně už po prázdninách znovu postavit na jeviště Stavovského divadla. „Jsem nyní sice trochu unavená, ale to se všechno dá jistě do pořádku,“ je přesvědčená Janžurová. Divákům slibuje, že o svou oblíbenou Alžbětu ve hře Audience u královny určitě nepřijdou.



Přečtěte si
pelagie
28. 2. 2016 • 17:35

Ukažte mi pacienta, který jde rovnou z nemocnice do lázní ,já tedy ne ...buďto se na ně čeká a to delší dobu a a nebo je pojišťovna rovnou zamítne... přece jen jsme si všichni " rovni ".. zdar našemu zdravotnictví a pojišťovnám

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.