Luděk Munzar (82) terčem nenávisti! Komu leží v žaludku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Luděk Munzar (82) terčem nenávisti! Komu leží v žaludku?

Herec Luděk Munzar se stal terčem nenávisti nájemníků činžovního domu na Vinohradech.
Herec Luděk Munzar se stal terčem nenávisti nájemníků činžovního domu na Vinohradech. (Foto: ČTK-Kamaryt Michal)

Oblíbený herec Luděk Munzar se stal terčem nenávisti obyvatel jednoho z pražských činžovních domů. Díky Nadaci Aleny a Luďka Munzarových se stal domácím jednoho z činžáku na Vinohradech. Jenže jeho jednání obyvatele domu zklamalo…

Nájemníci z činžáku si stěžují na rekonstrukci, která probíhá už rok a půl. „Nedá se tady žít,“ stěžují si Blesku. „Dům se už víc než rok a půl rekonstruuje. A je v něm neskutečný bordel. Před pár dny jsem dokonce viděla v prvním patře potkana! A to platíme tři stovky měsíčně za úklid, který se samozřejmě neprovádí,“ svěřila jedna z naštvaných nájemnic s tím, že platby za úklid si chtěla nechat vrátit, ale zástupce majitele vůbec nereagoval.

Kromě nepořádku obyvatele domu trápí i strach o budoucnost. „Podle nás zde chce vybudovat bydlení pro velmi movité nájemníky nebo firmy a nás ostatních se bude chtít postupně zbavit,“ vysvětlila. Nešťastní nájemníci se obrátili i na pana Munzara, ale jeho jednání je velmi zklamalo. „Pan Munzar mi řekl, že když se mi to nelíbí, mám se odstěhovat,“ popsal hercovo chování další z obyvatelů činžáku.

„Já vám k tomu nebudu vůbec nic říkat,“ řekl Munzar deníku Blesk, který se herce na situaci zeptal.

 



Přečtěte si
pelagie
3. 3. 2016 • 17:21

Potom se říká jak jsou herci na tom finančně špatně a pořád naříkají, že mají malé penze...

6010
3. 3. 2016 • 17:14

No já myslím, že Vám to řekl jasně.Když se vám to nelíbí, tak je asi to vystěhování jediné řešení a nebo holt se budete muset obrnit trpělivostí.Vám to tam alespoň rekonstruují, ale některé baráky škoda mluvit.

mekanik
3. 3. 2016 • 16:21

Munzar je asi pěknej parch,ant.to jsem nečekal

mandat
3. 3. 2016 • 14:50

Munzar je herec,zadny podnikatel.Pred 20 lety zkrachoval jeho autoservis, co mel na Praze 4 - Modrany.To se vymlouval na to, ze jeho kamarad ho okradl.Neni schopen kontrolovat ucty ani terminy.Mozna ta rekonstrukce domu je schvalne,aby se nemusely platit dane na FU.Co je s najemniky nikoho nezajima.Munzar je spatny podnikatel a v 82 letech by mel sedet odma a relaxovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.