Krev není voda! Herečka Bára Munzarová (43) je toho důkazem. Kvůli zhoršujícímu se zdravotnímu stavu rodičů herce Luďka Munzara (81) a herečky Jany Hlaváčové (76) se vzdala většiny pracovních nabídek a stala se z ní ošetřovatelka.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No říká se, že jak kdo žije, takový má konec, taková smrt.Nechci nikoho kritizovat, jejich soukromý život neznám.Herci byli dobří a dcera Bára má nadání po obou, je hezká a herečka výborná.Jsou to ty geny.A také se jim povedla jako dcera.Báro
amplituda + dutchschulz
sorry, tohle jsem vážně nevěděla, měla jsem oba za slušné , čestné, poctivé a nezištné lidi.Nevím jak moc podlejzali režimu, ta doba byla dost divná.Ale zase ne každý funkcionář byl hned mrcha.A Svazarm, to vím , měl sportovní i modelářské kroužky pro děti ( letadýlka atd. a vedoucí byli víceméně nadšenci, dělali to za hubičku ) , tak úplně zprofanovaný klub to zase nebyl si myslím, ale můžu se mýlit.
Možná si teď opravím názor na vše shora uvedené, díky za info.
si ještě nejsou tolik nemocní. Až nebdue stačit je jen umýt, a budou nutná další oaptření, musí na LDn, ap. Bohužel personál/ i ve státních zařízeních/ je někdy hodně problematický.Ombudsmanka by se měla tomu problému OPRAVDOVĚ věnovat, Děkujeme.,
Považuju L. Munzara J.Hlaváčovu za charakterově hodně slušné a rovné lidi a proč to zrovna slušný lidi na světě schytávají tak hnusně nechápu.Je mi jich moc líto, stáří si neužívají jak jiní.
Bára Munzarová není extra herečka, tak se o nic nepřije Zrušila inkubátor na prachy - " Řůžovku " a to žasnu!
Nechala si divadlo ( no budiž) a to je pro radost, ne pro peníze.To chápu a rozumím jí.
... nic ve zlým, ale docela by mne zajímalo, jak se pozná, že někdo je a někdo není extra herečka..... pochopila jsem, že asi dle seriálu "Růžovka". Na ten nekoukám, ale viděla jsem jiná vystoupení Báry Munzarové, a ta byla skvělá.
jana52
každý má jiná měřítka, já říkám že Munzarová není extra herečka a prostě jí , když ona hraje , nevěřím ani slovo.
tobě se líbí , já ji za herečku neberu.Z Růžovky jsem viděla za celou dobu co to běží
cca jestli max. 10 min. a to asi ze 3 dílů dohromady někdy když to startovalo, abych si udělala představu.Seriály mě nezajímají a ani tenhle ne a neviděla jsem jediný, co v TV běží, .TV není moje hobby, což ti místní klepna a hulvát arart zapomněla sdělit
Můžeš sem hodit jaká všechna vystoupení jsi s Munzarovou viděla ?Ráda bych to věděla.Díky