Hvězda 70. let Marta Vančurová (67): Sedí mi smrtka na krku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda 70. let Marta Vančurová (67): Sedí mi smrtka na krku!

Marta Vančurová by si ještě ráda zahrála, protože ji moc času nezbývá.
Marta Vančurová by si ještě ráda zahrála, protože ji moc času nezbývá. (Foto Aha! – Martin Hurda, herminapress.cz)

Ještě by si tak ráda stihla zahrát. Nemá totiž pocit, že má čas čekat jediný den. Marta Vančurová (67) sice porazila rakovinu prsu, se zákeřnou nemocí ale bojuje dál. „Je to jako boj s ďáblem. Denně vám to sedí na krku,“ řekla deníku Aha! herečka.

Herečka přišla o nejúčinnější lék – práci. Divadlo na Vinohradech stáhlo z repertoáru komedii To byla moje písnička!, tedy jedinou inscenaci, ve které byla Vančurová obsazená. „Od ledna už nehraju a nezdá se, že bych ještě hrála,“ řekla smutně hvězda filmů Den pro mou lásku či Smrt krásných srnců. „Nerozumím tomu, proč tohle představení zrušili. Že by se hrálo tak dlouho? Nebo že by nechodili diváci? To se mi nezdá...,“ přemítá herečka.

Přitom to byl Tomáš Töpfer(65), kdo ji před pár lety přemlouval, ať výpověď nedává. „Chtěla jsem ji dát ještě za šéfování Martina Stropnického, ale Töpfer mě přemluvil, ať zůstanu,“ svěřila Aha! Vančurová.

To, že přišla o milované divadlo, ji trápí o to víc, že jí pomáhalo v boji s rakovinou. „Nad touhle nemocí se nedá vyhrát, proto jsem šťastná za každý nový den,“ přiznává Marta, která si je vědoma, že je pořád pacientka. Toto nádorové onemocnění totiž dokáže udeřit opět, a to v čase, kdy to nikdo nečeká...

Výměna kyčle

Kromě rakoviny prsu herečka prodělala také výměnu kyčelního kloubu. „Z toho jsem se už ale zcela zotavila a jsem zdravá, takže můžu hrát od rána do večera,“ říká Marta Vančurová.



Přečtěte si
-bello-
11. 2. 2016 • 23:54

teri nech to bejt, dyť to přece každej vidí čus a měj se krásně

ellenic
8. 2. 2016 • 09:17

teriyaki Co udělala Iva Janžurová, vždyť hraje stále ..

mord
7. 2. 2016 • 20:10

Zbaběla stařeno nadělala sis zase z penez do teplaku i kdybys praskla nebudeš mit NIKDY takové peníze jako oni a to je moc dobře. Jsi mizerný zavistivy člověk. Máš co si zasloužís

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.