Zaláskovaná Petra Kvitová (25): Děťátko na cestě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zaláskovaná Petra Kvitová (25): Děťátko na cestě?

Tenistky zleva Allertová, Kvitová, Plíšková a Strýcová před odletem do Rumunska.
Tenistky zleva Allertová, Kvitová, Plíšková a Strýcová před odletem do Rumunska. (Foto Aha! – Martin Sekanina, ara)

Páni, ta je šťastná! Tenistka Petra Kvitová (25) si užívá krásné chvíle po boku hokejového miláčka Radka Meidla (27). Zásnuby mají za sebou, svatba se pomalinku rýsuje. A dítě? To prý zatím nehrozí!

Vůbec poprvé měla při odletu k fedcupovému duelu doprovod, na cestu do Rumunska ji šel galantní Radek vyprovodit. Z Moravy vyrazili už v neděli, přespali v pražském domě u tenisové kámošky Lucie Hradecké, včera ráno se k sobě tulili na letišti. „Ne, neletí s námi,“ culila se Petra a přiznala, že v soukromí jí vše klape. „V tomto směru jsem spokojená. Pohoda v soukromí je důležitá část našeho života.“


Odmítla nicméně v tomto směru srovnání s elitními tenisty, ženáči Djokovičem a Murraym. „Oni přece mají dítě, to u mě nehrozí. To nevím, jak bych zvládala...“ rozesmála se a popřela zprávy, že by snad zvažovala konec kariéry. „Končit s tenisem nechci! Proto jsem se také rozhodla vyměnit trenéra, abych dostala nový impuls,“ upozornila.

Martino, máš smůlu!
Pořád neví, kdo ji po vyhazovu Davida Kotyzy bude trénovat, ale okruh kandidátů na prestižní flek prý moc široký není. „Musí mi vyhovovat lidsky i tenisově, takže se ten výběr trošku zužuje,“ přiznala Kvitová. Rozhlíží se sama, pomáhá jí i manažer. A směje se spekulacím v médiích, třeba variantě s legendární Martinou Navrátilovou. „Ne, Martina jednou z variant není!“ Preferuje chlapa a Čecha. „Pokud to nedopadne, půjdu hledat do zahraničí. Žádný termín jsem si nedala, může se stát, že budu chvíli bez kouče,“ prozradila.



Přečtěte si
-bello-
2. 2. 2016 • 12:48

Ať se poohlídne v Monte Carlu, tam je doma. Národní (daňové) uvědomění nechala za dveřmi Česka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.