Přistiženi! Marie Doležalová (28) zapírá, ale zdá se, že si nevytančila jen vítězství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Přistiženi! Marie Doležalová (28) zapírá, ale zdá se, že si nevytančila jen vítězství!

Na dotazy, zda to mezi ní a Markem Zelinkou jiskří, odpovídala Marie Doležalová vyhýbavě.
Na dotazy, zda to mezi ní a Markem Zelinkou jiskří, odpovídala Marie Doležalová vyhýbavě. (Foto: Martin Pekárek, Karel Kopáč)

Herečka Marie Doležalová tvrdí, že jí vítězství ve StarDance ještě úplně nedochází, nicméně má radost z toho, že soutěž dotáhla zdárně do konce. Zdá se ale, že důvodů k radosti bude mít daleko více…

Nejen, že byli Doležalová se Zelinkou (29) jedním z nejsehranějších tanečních párů, z jejich tváří se daly vyčíst i vzájemné sympatie, které patrně časem přerostly v něco více. Není tajemstvím, že se mladá herečka před pár měsíci rozešla se svým přítelem Pavlem Králíčkem (23), s nímž byla tři roky.


Ačkoliv sama tvrdí, že důvodem byly dlouhodobější neshody, je pravděpodobné, že neshody vznikly právě kvůli Zelinkovi. Z večírku po slavnostním finále, kde se mimo jiné také hojně pilo, odcházeli totiž ruku v ruce a s úsměvem na tvářích, uvedl deník Blesk a své tvrzení podepřel autentickou fotodokumentací. Doležalová sice domněnky médií popírá, nicméně na druhou stranu se není zač stydět. Nebyli by se Zelinkou prvním (a jistě ne ani posledním) párem, které soutěž StarDance dala dohromady.



Přečtěte si
jana52
21. 12. 2015 • 16:32

hezké a přesné

aurora45
21. 12. 2015 • 15:28

Sice fujaha dokáže dát dohromady slona s kobylkou luční, ale tady se mi to až tak nezdá. A to nic nemění na tom, že mezi nimi fungovala fantastická chemie a pozitivní energie od samého začátku, což je běžné i u dobrých přátel. No a kdyby ano ? Je jim přáno!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.