Zelinka frnknul do zahraničí. Doležalovou ale nechal doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zelinka frnknul do zahraničí. Doležalovou ale nechal doma!

Od vítězství ve StarDance se od sebe téměř neodtrhli. Práce je ale holt práce...
Od vítězství ve StarDance se od sebe téměř neodtrhli. Práce je ale holt práce... (Foto: Martin Pekárek, Karel Kopáč)

Od vítězství Marka Zelinky (29) a Marie Doležalové (29) ve StarDance uplynulo už dost času na to, aby získanou popularitu začali přiživovat. První, kdo z láskyplného objetí frnknul kvůli práci, byl Zelinka. A vzal to rovnou přes velkou louži!

Už před Vánoci avizoval na sociální síti, že s kamarádem odlétají do severní Afriky. Stihl se ale vrátit tak, aby svátky strávili s Maruškou společně. Cesta do Alžíru ale nebyla žádnou dovolenou, ale cestou pracovní. Zelinka zde se svým hereckým kolegou Martinem Talagou totiž prezentoval společné pohybové představení SYNovial. Kromě Alžíru předvedli české taneční umění také v New Yorku, Makedonii, na Slovensku a naposledy v Arménii.


Podle všeho bude tedy Zelinka pěkně rozlítaný ptáček… Maruška ale může být nejspíš v klidu. Kromě naplánovaných tanečních vystoupení spojených se StarDance totiž chystají další společný projekt. Na konci března uvede pražské divadlo La Fabrika premiéru hry Kafe, pivo, cigárko…, ve kterém se pokusí propojit Maruščin úspěšný blog a výše zmíněné pohybové představení. Zda jim to půjde i na divadelních prknech tak dobře jako na parketu, se přesvědčíme už brzy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.