Dáda v šoku: Z toho, co jí Felix navrhl, zůstala jako opařená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dáda v šoku: Z toho, co jí Felix navrhl, zůstala jako opařená!

S čím ještě vyrukuje Felix Slováček? Dáda už se nestačí divit...
S čím ještě vyrukuje Felix Slováček? Dáda už se nestačí divit... (Foto pro Aha!: Anna Julie Slováčková, ara)

Dáda Patrasová (59) už nevychází z údivu. Poté, co její záletnický manžel (72) odmítl jet na usmiřovací dovolenou, zasadil své ženě další ránu!

Přišel za Dádou s neuvěřitelným návrhem. Své milenky, mladé výtvarnice Lucie Gelemové, se zřejmě nechce jen tak vzdát. A tak ho napadlo, že by ji vzali mezi sebe. „Felix mi navrhl, aby si naše společná agentura vzala jeho milenku pod křídla a zastupovala ji! Nevěřila jsem vlastním uším!“ uvedla Dáda v rozhovoru pro Blesk.


Uvidíme, jak tento Felixův drzý návrh u Dády nakonec uspěje. Blesku se totiž svěřila také s tím, že se svému manželovi celý život podřizuje. Na druhou stranu je pro ni ale velice těžké setrvávat v tomto narušeném svazku. „Vím, že se bez lásky těžko žije, jen to jen přežívání. Čekám, co mi budoucnost přinese.“

Přečtěte si
eisenbieger
17. 10. 2015 • 10:31

je to senilni zid , neni fit , mysli si ze kdyz zasune budou v okoli rikat ze je to borec a o to jim jde vsem tem umelcum ...na tu seredu nebere ohled ..jen on on on ...low class oba dva

hejhej
16. 10. 2015 • 13:20

1pravda1: Slováček není ani tak zamilovaný, jak je dementní. Hraje stále výborně, ale stačilo ho sledovat v zábavné TAJENCE na TV Barrandov: byl trapný. Patrasová rychle reagovala a on jenom trousil bláboly, kterým se sám smál. Gemelová ho evidentně ulovila ke zviditelnění , zřejmě jí nevadí, komu roztáhne nohy.

1pravda1
16. 10. 2015 • 12:40

Polovina majetku po rozvodu jí připadne a druhou polovinu až v případě jeho úmrtí zdědí jejich děti. Pokud by se nerozvedla, tak by zdědila 3/4 majetku a děti čtvrtinu. Ale tady nejde o peníze a živoření bez nich, i po rozvodu bude bohatá, ale ona má prostě strach to utnout, protože ho stále chce - ovšem on chce jinou.

1pravda1
16. 10. 2015 • 12:35

Ona roky snášela jeho nevěry, ale nikdy se nechoval Slováček jako teď - jako naprostý de-bil, co fakt myslí jen rozkrokem. I když se rozvedou, bude Dáda bohatá ženská ale bude mít klid? Slováček je tak mimo, že je schopen si Gelemovou vzít a udělat jí děcko!! Nemá to jednoduché Dáda, protože ona Slováčka zřejmě stále miluje, a čeká a čeká a taky pokud je za něho vdaná, nemůže se Slováček znovu oženit. Slováček dělá ostudu celé rodině, ale on je prostě zamilovaný a to se nedá hned vyléčit, pokud on sám ani nechce.

goldsteinicik
16. 10. 2015 • 10:51

Myslím, že rozvod se konat nebude. Je pravda, že po 30letech manželství se nedá očekávat nějaké jiskření, to vzalo za své dávno. Pan Slováček je v seniorském věku a jeho manželka i když se snaží být za diblíka se k němu pomalu, ale jistě blíží. Dědulovi dělá dobře, že se předvádí s mladou kůží, ale o nějaké divočině už nemůže ani uvažovat natož ji provádět. Kdyby měla pí. Patrasová rozum neventilovala by to přes bulvár... pokud je tedy na těchto článcích alespoň kousek pravdy. Opíjet se a pak pořádat žárlivé scény na veřejnosti je vážně k smíchu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.