Kauza nevěrného Slováčka graduje: Do války už se zapojil i Dádin syn! Milenka nedopadne dobře... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kauza nevěrného Slováčka graduje: Do války už se zapojil i Dádin syn! Milenka nedopadne dobře...

Manželská krize slavného páru graduje.
Manželská krize slavného páru graduje. (Foto: Martin Hykl, Marek Pátek, Pavel Machan, ara)

Krize manželství Dády Patrasové (59) a Felixe Slováčka (72) zatím stále není zažehnaná. Už si o ní štěbetají i vrabci na střeše, a tak se o svůj názor na nešťastnou situaci podělil i syn slavného páru Felix Slováček jr (31).

„Snažím se na celou situaci dívat očima obou stran! Nicméně stojím na straně mámy,“ prozradil Blesku, jak se k nepříjemné rodinné situaci postavil s tím, že si přeje, aby mladá výtvarnice nechala tátu na pokoji. Vzhledem k tomu, že jen těžko by se hledal někdo, kdo zná oba manžele stejně dobře, troufl si i odhadnout, jak tato situace skončí. „Myslím si, že to dopadne v neprospěch slečny Lucie Gelemové,“ prozradil a dodal, že svůj názor už tátovi řekl.

Slováčkova milenka v jeho rodině nenajde podporu snad u nikoho. „Já bych tímto vzkázala slečně Gelemové, aby se na to vykašlala,“ vyjádřila se zpěvačka Michaela Zemánková (35), která je budoucí snachou Patrasové a Slováčka. Na straně nevěrného Slováčka stála zpočátku alespoň jeho dcera Anička, ovšem to už zřejmě také neplatí. „Anička stojí při mně, já se můžu o obě děti opřít a spolehnout se na ně,“ svěřila se Dáda s tím, že právě její děti ji v této situaci drží nad vodou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.