Dáda v šoku: Z toho, co jí Felix navrhl, zůstala jako opařená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dáda v šoku: Z toho, co jí Felix navrhl, zůstala jako opařená!

Dáda Patrasová (59) už nevychází z údivu. Poté, co její záletnický manžel (72) odmítl jet na usmiřovací dovolenou, zasadil své ženě další ránu!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

1pravda1
16. 10. 2015 12:35

Ona roky snášela jeho nevěry, ale nikdy se nechoval Slováček jako teď - jako naprostý de-bil, co fakt myslí jen rozkrokem. I když se rozvedou, bude Dáda bohatá ženská ale bude mít klid? Slováček je tak mimo, že je schopen si Gelemovou vzít a udělat jí děcko!! Nemá to jednoduché Dáda, protože ona Slováčka zřejmě stále miluje, a čeká a čeká a taky pokud je za něho vdaná, nemůže se Slováček znovu oženit. Slováček dělá ostudu celé rodině, ale on je prostě zamilovaný a to se nedá hned vyléčit, pokud on sám ani nechce.

hejhej
16. 10. 2015 13:20

1pravda1: Slováček není ani tak zamilovaný, jak je dementní.
Hraje stále výborně, ale stačilo ho sledovat v zábavné TAJENCE na TV Barrandov: byl trapný. Patrasová rychle reagovala a on jenom trousil bláboly, kterým se sám smál.
Gemelová ho evidentně ulovila ke zviditelnění , zřejmě jí nevadí, komu roztáhne nohy.

eisenbieger
17. 10. 2015 10:31

je to senilni zid , neni fit , mysli si ze kdyz zasune budou v okoli rikat ze je to borec a o to jim jde vsem tem umelcum ...na tu ***du nebere ohled ..jen on on on ...low class oba dva

eisenbieger
16. 10. 2015 07:18

bezna vec ze si moderni par najde mladsi kunditschku , jednou za mesic jenom doporucuju , moji se uplne tesi kdyz jde lovit do zurüchu na seznamovacku a pritahne hracicku okolo 25 ...a ze jich je i v praglu

zzapp
15. 10. 2015 18:35

Poté, co její záletnický manžel (72) odmítl jet na usmiřovací dovolenou.......... ,,,/// Když odmítl?, tak asi tu usmiřovací dovolenou ON nenavrhoval, ha ha... patras.ko, už se vzpamatuj...dědek na na tebe, holt se..re no...

ivoadler
15. 10. 2015 16:40

Zůstat manželkou je výhodné. 1. Manželé ze zákona musí mít stejnou životní úroveň.
2. V případě úmrtí bude dědit.
Když kopne Slováčka pod záda, nebude mít ani životní úroveň, ani dědictví. A včil babo raď.

1pravda1
16. 10. 2015 12:40

Polovina majetku po rozvodu jí připadne a druhou polovinu až v případě jeho úmrtí zdědí jejich děti. Pokud by se nerozvedla, tak by zdědila 3/4 majetku a děti čtvrtinu. Ale tady nejde o peníze a živoření bez nich, i po rozvodu bude bohatá, ale ona má prostě strach to utnout, protože ho stále chce - ovšem on chce jinou.

8bc5
15. 10. 2015 15:30

Pokud pravda co se píše v článku tak rozleptané manželské soužítí byczh neřešila rozvodem,ale volným životem na základě vájemné dohody(sorry neco podobného jako Soukup).Většina dlohodobých manželství po plnoletosti děti mají stejný problém a to je nuda ,zaběhnutý rituál v soužití.Někdo to řeší sportem, atd. a v hodně kritickém manželském svazku milenenckým vztahem k první ženě kterou potká.Nová milenka je vždy příjemná,veselá ,mmuže na pár hodin vytrhne z koloběhu zaběhnutého nudného manželského života.Pro partnera anebo partnerku je toto vždy nepřijemné,ale rozumná žena anebo muž po dlouholetém manželství souhlasí na čas s vol.man­želstv­ím.Kaž­dý má svoji akti­vitu,­zájmy,­společ­.domác­nost(m­yšle­no náklady na provoz domácnosti)ale žijí pouze v přátelském manželství bez zbytečného rozvodu a nervování.pokud nekdo chce udržet dlouholeté manželství tak se nemůže chovat jako pavlačová drbna ,která z pavlače vykřikuje na všechny strany intimnosti z manželského života.Rozumná žena zásadně cirkus dělá doma a na veřejnsoti se usmívá a vyvrací nežádoucí poznámky k osobě svého manžela.ˇOsobně si myslím,že pan Slováček rozhodně nebude kočkolap a pokud je opravdu pravdou,že udržuje přáteský vztah k slečně x.y. tak to asi nebude vzhledem k jeho věku záležitost sexu,ale o spřizněnosti duší(nová injekce do monoton.života atd.)

goldsteinicik
16. 10. 2015 10:51

Myslím, že rozvod se konat nebude. Je pravda, že po 30letech manželství se nedá očekávat nějaké jiskření, to vzalo za své dávno. Pan Slováček je v seniorském věku a jeho manželka i když se snaží být za diblíka se k němu pomalu, ale jistě blíží. Dědulovi dělá dobře, že se předvádí s mladou kůží, ale o nějaké divočině už nemůže ani uvažovat natož ji provádět. Kdyby měla pí. Patrasová rozum neventilovala by to přes bulvár... pokud je tedy na těchto článcích alespoň kousek pravdy. Opíjet se a pak pořádat žárlivé scény na veřejnosti je vážně k smíchu.

jardavozembouch
15. 10. 2015 14:25

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

honza54
15. 10. 2015 13:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hejhej
15. 10. 2015 12:59

Divím se Patrasové, že ještě nekopla Slováčka do prd.......
Starat se jakýmkoliv způsobem o jeho milenku je projev debility Slováčka. Nějak mi to připomíná primitivního násilníka Rychtáře, který chtěl taky po tehdejší manželce, aby se starala o věčně opilou Bartošovou a jak to skončilo??
Taková manželství udržovat je naprosto zbytečné, zvlášť, když se Sováček s tou ubohou "umelkyní" pořád stýká.
Patrasová se ztrapňuje tí, že podává informace, ale nic nečiní

belleza
15. 10. 2015 12:29

Vždy jsem o této dámě měla jiné představy. Že je takto slabá, těžké. Já bych si vzala co mi patří a zařídila bych si život po svém. Jenže to jsou tyhle ženy, které jsou na chlapovi závislé a pak si samy ani neumí poradit. Mít ty peníze a k tomu tak krásnou chloupků, jsem spokojena.

trhnisinadledvinkou
15. 10. 2015 12:14

ale bóže.. zase se vožere a dá to.. prachy jsou prachy

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.