I když je venku jako na jaře, ve vile Dády Patrasové (59) a Felixe Slováčka (72) poté, co herečka podala žádost o rozvod, značně přituhlo. Atmosféra by se dala krájet. Jak herečka, tak muzikant se všemožně snaží, aby se nepotkali.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
pro -bell-,beladonu,mekanika,oxyllis,teriyaki a tak dál..
Markéto,jsi opravdu nemocná a ty to dobře víš,všude tě z diskuzí vyhodili nebo blokli na základě těchto příspěvků..víš že máš s tím velký psychický problém,jsi zakomplexovaná a doktoři ti radili abys na internetové diskuze vůbec nechodila,že se tvá schizofrenie jenom prohlubuje a že ti to ubližuje...už se uklidni raději víš že se to nelíbí ani tvé dceři..tak tu neprovokuj a raději se už uklidni.
ararat
ty magore, já žádnou dceru nemám a co to meleš o ostatních nicích tady?Já mám tenhle nic a ty to víš.
Si myslíš, že stará squadra se tady nezná navzájem a že nepozná čí jaký rukopis?
Dej si pohov, víš houby!
fucker mother? mluví z tebe vlastní zkušenost? U vás v rodině je incest naprosto normální a pak se rodí mutanti s rozštěpenou osobností jako TY- vydáváš se tu za několik lidí obou pohlaví, komunikuješ sama se sebou atd. Mě neurazí š na to nemáš VAGÍNO