Jaroslava Obermaierová (69): Čím si přivydělávala po rozvodu? Nebudete věřit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jaroslava Obermaierová (69): Čím si přivydělávala po rozvodu? Nebudete věřit!

Jaroslava Obermaierová to po rozvodu neměla jednoduché.
Jaroslava Obermaierová to po rozvodu neměla jednoduché. (Aha! - Mária Rušinová)

Dnes už je slavná herečka v důchodu a nemusí tedy řešit problémy se stálým příjmem. Nebývalo tomu tak ale vždycky. Proto se sem tam musela poohlédnout po nějakém tom přivýdělku.

Jaroslava Obermairová se netajila tím, že její manželství nebylo z těch nejvydařenějších. Po rozvodu se jí prý dost ulevilo. Nicméně nastaly další nesnáze, pro změnu finanční. Po revoluci, kdy k rozvodu došlo, ubylo bohužel také hereckých příležitostí. Proto si musela Obermairová pro sebe a svého syna zajistit peníze jinak.


Jak známo, herci se věnují také dabingu. V případě Obermairové šlo ale o dabování porno filmů! U tohoto „šolichu“ ale moc dlouho nevydržela. Nic tak blbého a nudného prý v životě nezažila, uvedl zpravodajský server instory.cz. Na kvalitě této práci nepřidalo ani to, že filmy byly z německé produkce. Tato nezáživná zkušenost Obermairovou přesvědčila o tom, že by se měla věnovat naplno herectví.

Přečtěte si
ararat
25. 10. 2015 • 20:26

stekavko,oxallis teriyaki,pořád stejná fráze,všechny jsi měla ráda,ale vždy si najdeš důvod proč někoho pomlouvat a kritizovat,ty se na televizi nekoukáš,ale nic ti neujde,ty jsi jak kouzelník bez kouzel hahahaha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.