Dříve Jaroslava Obermaierová (69) střídala chlapy: Jak to vidí dnes? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dříve Jaroslava Obermaierová (69) střídala chlapy: Jak to vidí dnes?

Jaroslava Obermaierová byla atraktivní žena a erotika jí nebyla cizí ve filmu ani v soukromí. Na fotografii záběr ze snímku Souhvězdí panny.
Jaroslava Obermaierová byla atraktivní žena a erotika jí nebyla cizí ve filmu ani v soukromí. Na fotografii záběr ze snímku Souhvězdí panny. (Foto Aha! – Jan Tůma, Pavel Machan, Roman Souček, ara)

Drbna z Ulice Nyklová, potažmo její představitelka slaví krásných 69 let, i když na velké oslavy to nebude. Bydlí totiž jen se svým postiženým synem Jaroslavem (33) v chatce v Posázaví a nikdo další v jejím životě není. Na muže někdejší kráska zanevřela, i když bývaly doby, kdy tomu bylo zcela jinak.

Herečka se nebála ani nahoty ve filmech, a protože byla opravdu atraktivní, pánové se o ni doslova prali. Dnes ovšem na své odhalování před zraky národa nevzpomíná příliš ráda. "To je už minulost. V soukromí mi to nic dobrého nepřineslo," naráží Jaroslava Obermaierová na žárlivost některých partnerů. Sama jim ovšem dokázala nepěkně zatopit, tak to se potom není čemu divit. Své o tom ví herec Michal Pavlata (69), kterému blondýnka pěkně pomotala hlavu.


"Bylo veřejným tajemstvím, že já s ní chodil pět let a ona se mnou tři," přiznává dnes herec s úsměvem. Modrooká krasavice měla totiž větší apetit a během vztahu udržovala styk i s jinými mladíky. "Zrnko pravdy na tom je. Byli jsme strašně mladí, osmnáct let. Rozumný člověk v tom věku nezůstane u jednoho. Musí se toho vyzkoušet víc, aby časem zjistil, že se může spolehnout jen na sebe, což se mi stalo díkybohu včas," okomentovala před časem svou někdejší přelétavost.
Otec syna Jaroslava, věčně opilý vekslák Richard Čech, byl velkou odplatou za její mladistvou lehkomyslnost. Bil ji, podváděl, byl hrubý a ještě z ní vysával peníze. Když se ho konečně zbavila, ještě si trochu užívala. "Měla jsem pak ještě sem tam přítele, ale nic vážného z toho nevzniklo. Chlapa už domů nikdy nechci," tvrdí Obermaierová, která podle svých slov od 40 let žádného chlapa neměla.



Přečtěte si
babatomanija
11. 4. 2015 • 12:25

Nepřeháněj to s alkoholem, máš snad co dělat.Nebo chceš spadnout do škatulky "kriminálník" , a takto ještě poškozovat jiné? Máš si uvědomit, že pokud neuděláš to, co se ti řeklo, budeš vše stěžovat a fakticky pomůžeš špatnému. A netýkiá se to jen nás, nebudeme poislední případ . Nedovolím, aby to vyšumělo. Jelikož takový "Beztrestný trafikant" by rád pokračoval a mastil si kapsy na úkor klientů-seniorů. je to velmi smutný případ, a jiste nejsme sami kdo má takovou zkušenost, jen jsme to možná o něco lépe prohlédli.

babatomanija
11. 4. 2015 • 12:17

Po někom zůstává dobrá stopa, po zlatokopkách však jen ostuda.

mandat
11. 4. 2015 • 02:46

Nesympaticka zenska.

jity
10. 4. 2015 • 20:41

Paní Jarča bývala hezká a nepotřebovala žádné silikony. Zkrátka to nechala na přírodě.

dzambulka007
10. 4. 2015 • 14:41

Prosím tě, Jarča ve svých sedmdesáti vypadá lépe než ty ve svých nejlepších časech. Byla to pěkná baba, užila si a dnes má svobodu a si může dělat, co chce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.