Jana Hlavačová (77): Smutné zprávy ze soukromí legendy! Už volají její sestře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jana Hlavačová (77): Smutné zprávy ze soukromí legendy! Už volají její sestře!

S manželem Luďkem Munzarem.
S manželem Luďkem Munzarem.  (Aha! - Pavel Machan, Roman Souček)

Oblíbená herečka se v plánovaném díle legendární filmové série už neobjeví. Režisér se slavného jména přesto nehodlá vzdát!

Zavřená ve své vilce na Praze 4 odmítá Jana Hlaváčová už jakoukoliv pracovní nabídku. Rezolutně zavrtěla hlavou i dlouholetému příteli Dušanu Kleinovi (76), který ji chtěl opět jako sestřičku ve svých "Básnících". Deprese podle všeho opět naplno drásají její zmučenou duši a tak se musí režisér poohlédnout jinde. Známého jména se ale podle deníku Blesk vzdát nehodlá a v jednání je prý už záskok v podání její sedmdesátileté sestry Dany! Ta přitom s herectvím sekla již před lety a dokonce se odstěhovala z hektické metropole do klidnější Mladé Boleslavi.

Přečtěte si
ad-ga
11. 8. 2015 • 08:19

Hlaváčovou s Munzarem jsem měla ráda do té doby než po sametovce začali vracet ceny od diváků . Tvrdili, že bez divadla a filmu se obejdou, ale nakonec byli rádi, že je vzala Jirásková do vinohradského divadla. Nakonec nikdo nemládneme, jednou se skončí.

svatadala
11. 8. 2015 • 06:54

Proč nám pí Hlaváčovou stále ukazujete? Z čeho mají herci stálé deprese? Když některá z nich zemře, dozvíme se, že odešla jedna z nejlepších. Když jsou tedy všechny nejlepší, z čeho ty deprese mají? Že jsou staré, nedá se na ně koukat, nic si nepamatují, prostě staré báby, po kterých pes neštěkne, jenže ony si připadají krásné a mladé i po 70. Prostě neumějí stárnout a ani si to nepřipustí, snad jen Jana Švandová, ta ze sebe dělá super mladici a ví Bůh, jak nás ještě překvapí, té vrásky a krk jako harmonika nevadí, deprese nemá, ale moc se na ní koukat nedá. Pokud hrají babky tak ano, ale za nic víc to nestojí. Měly by dámy sedět doma a užívat si stáří bez depresí a ne se furt připomínat, jak jsou na tom blbě. Holt staré, báby, co neumějí stárnou s grácií.

-bello-
10. 8. 2015 • 14:32

Tak já nevím. Básníky jsem viděla , byly 3 díly, jestli byly další tak o nich nevím.Klein patlá nějakou patlaninu a obsazuje příbuzné příbuzných ? Pak by to měl nazvat ! Příbuzní básníků u koryta." Nemůže buď vymyslet úplně jiný film, nebo jít od válu?Nemá nápad? To je stejný jako Růžovka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.