Amerika se chvěje děsem! Co zatím stojí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Amerika se chvěje děsem! Co zatím stojí?

Američané jsou pohoršeni! Co zatím stojí?
Američané jsou pohoršeni! Co zatím stojí? (Ilustrační foto: Profimedia.cz)

Americký stát Oregon řeší záhadu, která v tamní společnosti vyvolala opravdu pozdvižení. Nikdo neví, kdo záhadu vytvořil. Jisté je, že v Česku by tento čin takové pobouření nevyvolal…

Obyvatelé Oregonu zažívají neobvyklou podívanou, snad nějaký vtipálek rozvěsil na dráty elektrického vedení gelové penisy, ty jsou k sobě svázány a v povětří se vesele třepotají.

Elektrikářům tento vtípek nevadí, protože vzhledem k použitému materiálu nemohou způsobit požár ani ztráty elektrické energie. V prudérní Americe je ztopořený penis velké tabu, možná jde tedy o pokus zmírnit předsudky v tamní společnosti, což se svým způsobem daří, protože ti, kdo nejsou výtvorem vtipálka pohoršeni, si jeho dílo fotí a sdílejí na sociálních sítích. 

Autor:  mel

Přečtěte si
-bello-
3. 8. 2015 • 18:17

V Čechách by se nikdo nepodivil? Ale jo, někdo by se našel, kdo by znal ještě míru, vkus, Gutha - Jarkovského a nebyl zmagořený debil, kterej si myslí, že demokracie je pověšený penis!

majojo
2. 8. 2015 • 16:49

A jak tedy ta debilní banda světoobčanů přišla na asvět, když ne také díky onomu ztopoření. Leda ze zkumavky - a to by pak vysvětlovalo mnohé, např. že se věcům nepovedl umělej vůl.

ivoadler
2. 8. 2015 • 15:21

Kliknul jsem na pozvánku do diskuse s obavami, zda mně AHA netahá za nos, jako je tomu u diskuse o vinařství Železného. Diskuse prý je, ale nikdo se do ní nedostane. Téma penisů je v Americe závažné. Kund ostatně taky. Američani zmínku o své sexualitě potlačují. Zato se holedbají, jak často souloží a jak to mají velký. Jsou to trapáci.

lena40
2. 8. 2015 • 13:39

No vida. Teroristi se snaží s bombami, útočí na letadla a nic moc úspěchů nemají. Přitom by stačilo vzít do každé ruky gelový penis a ještě nechat koukat ten svůj a Amerika by byla jejich. Američané by děsem utíkali.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.