Psychiatr prozradil pohnutky výherce 2,466 miliardy: Jakou si vymyslel ochranu a proč ho neodhalí ani sousedé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Psychiatr prozradil pohnutky výherce 2,466 miliardy: Jakou si vymyslel ochranu a proč ho neodhalí ani sousedé!

Fotografie
Fotografie (internal)

Než si výhru vyzvedl, čekal 26 dní. To je podle odborníků dostatečná doba na to, aby si výherce v hlavě srovnal co a jak. Mluvčí Sazky Václav Friedmann uvedl, že otálel proto, aby utichl zájem lidí v jeho kraji.

„Za tu dobu měl možnost si to všechno srovnat. Není to takové, že by si to hned vybral a trefila ho mrtvice. To, že přišel až takhle pozdě, svědčí o tom, že nad tím racionálně uvažoval,“ řekl Cimický s tím, že je přesvědčen o tom, že šťastný výherce bude dál žít svůj život a z řady vybočovat nebude.

„Bude se snažit, aby nevzbuzoval příliš velkou pozornost, aby se nesnažil ukázat, že je tímhle šťastlivcem, a bude chtít žít přiměřeně normálně svůj další život, který si bude zjevně nějak vylepšovat. A využívat toho náhlého zbohatnutí v racionální a rozumné míře,“ doplnil.

Psychiatr Jan Cimický

Přečtěte si
Yarda
14. 6. 2015 • 11:34

Mne zaujalo, že i když Sazka, jak se o tom psalo, dělala vše pro to, aby zachovala inkognito výherce, tak on prý to musí ohlásit na finanční úřad - no týkat se to mne, už se tam vidím. Pán přijde do realitní kanceláře, že chce koupit dům. Agent mu ukazuje fotky, pán se pro jeden rozhodne. Agent mu říká: "Ale ten je hodně drahý." "Mmmně ttto nnnevadí, jjjá jjjsem vvvyhrál vvve sssoportce dždždžekpot." "To jste měl štěstí, mne by z toho asi kleplo." "Mmmne ttto jjjen pppřikleplo."

subrosa1976
13. 6. 2015 • 17:29

Ani to výherci nezávidím. Musí to být šok, stres a hlavně najednou vznikne strach z ohrožení života. Já bych se určitě odstěhovala do většího města, kde bych se snažila ztratit v davu. Investovala bych v zahraničí do nemovitostí a případně žila z části i tam. Ale musí to být mega stres. Tak ať si to výherce hlavně ve zdraví užije..

cukrenka
13. 6. 2015 • 11:56

Víš jak by se na něho sesypaly všichny zlodějíci a hamižní? Radila bych mu, ať se přestěhuje, protože i lepší auto vzbudí pozornsot. Moje zkušernsoti jsou, že i ten s velkým platemn, co mu bude radit, kam investovat, bude myslet zase jen na své výhody.,

ararat
12. 6. 2015 • 22:37

strupe,pozor na hrubky,nauč se česky než si začneš plést anglinu z češtinou mordo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.