Dvojčata sdílejí naprosto všechno: Obličej, postel i přítele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dvojčata sdílejí naprosto všechno: Obličej, postel i přítele!

Dvojčata jsou naprosto identická.
Dvojčata jsou naprosto identická. (Foto: Instagram)

Anna a Lucy DeCinque (28) jsou dvojčata z australského Perthu, narozená pouhou jednu minutu po sobě. Dívky byly k nerozeznání už v dětství, ale rozhodly se, být naprosto stejné. Jejich snaha stojí nemalé peníze, doposud za plastické operace utratily přes šest milionů korun.

Už jako malé děti je rozeznala pouze vlastní matka, tatínek měl trochu problém a někdy se musel ptát, která je která. Ostatně mystifikovat lidi tím, že se vymění jedna za druhou, je jejich oblíbeným vtípkem dodnes.

Mimo plastických operací, nechaly si zvětšit prsa, vyplnit rty atd., také jedí stejné věci ve stejném množství, když přestane jíst jedna, přestane i druhá. Tímto způsobem se snaží dosáhnout toho, aby měli i totožnou váhu.

To že sdílí jednoho přítele, se někomu může zdát zvláštní, ale Anna a Lucy si to nemohou vynachválit. Dříve, když se o partnera ještě nedělily, chodily většinou s kluky, kteří byli bratry nebo museli být alespoň nejlepší přátelé. Jenže to prý nebylo ono. Důležité je pro ně hlavně to, aby mohly být stále spolu, takže soužití ve třech jim naprosto vyhovuje. „Dříve jsme měli odlišné přítele, ale nefungovalo to, nyní je to mnohem jednodušší a je to báječné,“ popsaly dívky jejich soužití Daily Mailu.

Anna a Lucy jsou natolik identické, že je nedokázal rozlišit ani počítač, byly tak vyhlášeny jako »nejidentičtější« dvojčata na světě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.