Rakovina manželky Pohlreicha: Naletěla šarlatánům! Čím se léčí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rakovina manželky Pohlreicha: Naletěla šarlatánům! Čím se léčí?

V manželovi Zdeňkovi má velkou oporu.
V manželovi Zdeňkovi má velkou oporu. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Petr Novotný)

Manželka Zdeňka Pohlreicha (57) dělá vše pro to, aby zvítězila nad zákeřnou rakovinou! Kromě chemoterapie se Zdeňka (42) léčí ještě pomocí pochybného biorezonančního přístroje za milion korun. V jeho zázraky však lékaři nevěří...

Žena obávaného šéfkuchaře mu však v nejtěžších chvílích propadla. „Já tím léčím tu moji rakovinu, jde to na jakýkoliv živý organismus, můj nádor je z 85 procent pryč. Dělám k tomu i jiné věci, ale asi je to kombinace všeho – chemoterapie, strava, psychosomatika,“ svěřila se Zdeňka, která má přístroj pouze zapůjčený.

To, že by naletěla podvodníkům, si nepřipouští. „Jsou dva tábory, jeden to zatracuje a druhý má zkušenosti s úspěšnou léčbou. Nevěřil tomu ani můj manžel, ale přesvědčily ho výsledky. Třeba náš syn dlouho kašlal a po jedné aplikaci toho přístroje přestal,“ obhajuje výsledky biorezonančního přístroje, s nímž začala léčit i svoji kočku. „Dělala jsem jí detox, odkyselení a zvýšení imunity a pak bakteriální infekci,“ popsala Zdeňka. Názor odborníka

Je to velice nepravděpodobné Kromě odvykání kouření prý přístroj pomáhá léčit alergii, revma, migrény, psychické potíže, ulevuje při onkologickém onemocnění. Aha! se proto zeptalo onkologa Luboše Petruželky (na snímku), zda tuto metodu zná. „O tom jsem nikdy neslyšel a připadá mi to velice nepravděpodobné,“ řekl stručně profesor Petruželka.

Přístroj měl čtenářku Aha! odnaučit kouřit

Paní Iveta Novotná (45) je silná kuřačka a vyzkoušela vše, aby se zlozvyku zbavila. Narazila i na »zázračný« biorezonanční přístroj, který při své léčbě používá Zdeňka. Paní Novotná ale mluví o podvodu. „Ve firmě mi tvrdili, že po jednom sezení přestanu kouřit. Lehla jsem si na lehátko a připojili mě na přístroj, který vysílá elektromagnetické vlny. Ty měly narušit v mozku chuť na cigaretu. To se však nestalo. Stálo to 1200 Kč a výsledek nula!“



Přečtěte si
mekanik
27. 2. 2015 • 11:24

bel to je jasný že jsem automaticky myslel i tebe k moři

bella.
27. 2. 2015 • 10:28

mek to už aby ses začal opalovat, ne? (Počkej večer!)

bella.
27. 2. 2015 • 10:26

alusinek madame Pohlreichová nenalítla na nějaký podvod, ona tady podvedla lidi tím, že tomu přístroji dělá reklamu ( a ne zadarmo , si piš!). To nechápeš? Ona navíc vědomě ohrožuje ty nemocné, kteří by jí to zbaštili.A to je hnus ještě větší.Sama nemocná a neštítí se .

cotonice
27. 2. 2015 • 00:44

Já se domnívám , že dělat takovouto reklamu něčemu , co samozřejmě na rakovinu nefunguje je přinejmenším neetické.Kdyby to fungovalo ,tak vynálezci zcela určitě dostanou Nobelovku.Jsem sama onkologickou pacientkou, vím velmi dobře ,co je to za stres, ale věřte lékařům,mají opravdu zájem pomoci i když se to ne vždy povede.Paní Zdeně přeji překonání nemoci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.