Smutné čtení: S rakovinou bojující manželka Pohlreicha sepsala dopis s instrukcemi pro případ její smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smutné čtení: S rakovinou bojující manželka Pohlreicha sepsala dopis s instrukcemi pro případ její smrti!

Zdeněk a Zdeňka Pohlreichovi
Zdeněk a Zdeňka Pohlreichovi (Foto: Aha! - David Kundrát)

Už tři měsíce bojuje s rakovinou, minulý týden se k tomu veřejně přiznala na sociální síti. Teď podstupuje chemoterapie a věří, že se jí krutou nemoc podaří přemoct. Pro jistotu však sepsala pro svého muže dopis, kterým se má řídit v případě, že by ji rakovina nakonec porazila.

Zdeněk Pohlreich je teď pro svou ženu obrovskou oporou. Snaží se jí být nablízku, bere si volno vždy, když jede na chemoterapii. Zdeňka tvrdí, že ví, že její muž vše zvládne, až na jednu věc – až na koně a ranč. Pro jistotu mu tedy sepsala seznam, co má se zvířaty a rančem udělat v případě, že zemře. Jak prozradila Blesku, kterému také dopis ukázala, její muž dobře ví, kde tyto instrukce v případě nouze najde.

Tady je jeho celé znění:

"Zdeněčku můj nejmilovanější, těžko se mi píše, chci aby bylo o vše postaráno v případě toho nejhoršího:-(Vím, že se postaráš o všechno jen ne o koně :-) Prosím tě naše koně neprodávej, ale daruj, Luckynku a Samouška dej Aničce P. do Krkonoš, vím, že se o ně postará, jsem s ní domluvená.

Hálečka si odveze také Anička ale ze Slap, to ještě domluvím, ale myslím, že ho tam nechá dožít za 3500 Kč měsíčně. Toho prostě nedaruj, je už starý a bůh ví, jak by se s ním zacházelo, potřebuje už svůj klid! Takže plať ustájení, plať včas vždy do 5. každého měsíce! Anička si ho přepíše na sebe.  

Formuláře na převod všech koní ti dají holky sami k podpisu:-) Poníky si vezme paní Milada K., ta má mou 100% důvěru, je skvělá horsemanka. Papíry všech koní jsou tady v zásuvce u počítače. Ranč pusť:-) Všechno vybavení prodej ceny znáš:-)"






Autor:  ph,dat

Přečtěte si
mekanik
27. 1. 2015 • 16:34

jasně nevšiml jsem si.díky

ph6633
27. 1. 2015 • 12:57

Reakce pro "mekanik" hrubka v dopisu je ve větě: Formuláře na převod všech koní ti dají holky sami k podpisu !!! Píše se o holkách - tedy podle vzoru žena, tudíž správně je: Formuláře ti dají holky samy k podpisu. Paní Zdeňka že je bývalá učitelka ? Pak se nedivme, že dnešní generace včetně některých redaktorů neumí gramatiku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.