Bulku v prsu si Zdenka Pohlreichová objevila sama. Bála se smrti a chtěla se léčit pouze alternativními způsoby. To jí manžel manžel Zdeněk rozmluvil, dnes už Zdenka ví, že kombinace běžné léčby s alternativní konečně zabrala…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Onkolog jí to schválil?
Pro onkologicky nemocné a to i léta poté jsou určité typy např. rehabilitační elektroléčby kontraindikací..
Pokud se Polreichová chtěla léčit jen alternativně, pak je ještě blbější, než jsem si myslela. Ale co mi je do toho, že?Ona je totiž ta poslední, která by mě mohla dojmout
nevím, jestli Polreichová za tu reklamu něco bere, ale když se podíváš na indikace , není tam zmínka o podpůrné léčbě při chemoterapii, nehledě na to, že složení v roztocích pro chemoterapie bývá různé.Bicom jako indikace uvádí např. alergie, kopřivky atd atd.., ale ani k těm jsem nenašla klinické studie .Takže když nejsou studie ani na blbou kopřivku , těžko na chemošky.Naopak, některá eletro léčba je u onko pacientů nežádoucí.
Tak si já myslím,že Polreichová kecá, nic doma nemá a dělá firmě reklamu.Bicom , Bicon je fuk, lidi si vygooglujou tak jako tak.Je to skrytá reklama, nejspíš.