Boj ženy »šéfa« Pohlreicha s rakovinou: Nespoléhá jen na lékaře! Pořídila si speciální přístroj… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Boj ženy »šéfa« Pohlreicha s rakovinou: Nespoléhá jen na lékaře! Pořídila si speciální přístroj…

Zdeněk a Zdeňka Pohlreichovi
Zdeněk a Zdeňka Pohlreichovi (Foto: Aha! - David Kundrát)

Bulku v prsu si Zdenka Pohlreichová objevila sama. Bála se smrti a chtěla se léčit pouze alternativními způsoby. To jí manžel manžel Zdeněk rozmluvil, dnes už Zdenka ví, že kombinace běžné léčby s alternativní konečně zabrala…

Po dnech plných strachu se u Pohlreichových opět vtipkuje, hlavně na téma vlasy. Manželé teď prý mají na chlup stejný sestřih. „Taky nás pobavil dárek od dětí k Vánocům“ šampony a kondicionér, to jsem dostala ještě v době, kdy jsem vlasy měla,“ popsala se smíchem Pohlreichová v rozhovoru pro magazín MF Dnes s tím, že už se konečně cítí líp.

„V životě mi nebylo tak dobře, jak mi je teď, mám na mysli psychickou stránku. V tom té nemoci trošku děkuji,“ prozradila, že konečně opět žije normální život – cestuje a věnuje se dětem. Léčba rakoviny Zdence zabrala. „I když byl můj nádor dost veliký, tak už tam skoro není, prostě se rozpadl, zmizel, ty nejmenší kousky už skoro nejsou vidět ani na sonografickém vyšetření, a to je výsledek teprve po třech měsících,“ vysvětlila radostně Zdenka, jak její léčba pokračuje. Manželka slavného kuchaře tvrdí, že volba kombinace běžné léčby s tou alternativní byl krok správným směrem. „Momentálně mám třeba vypůjčený přístroj, Bicon se to jmenuje, kdy na sebe připnete elektrody a během pár hodin vás to od chemošky vyčistí,“ prozradila, k jakému způsobu alternativní léčby se obrátila s tím, že v Německu a Rakousku mají zmíněný přístroj i v nemocnicích, zatímco v Česku ho vlastní pouze pár léčitelů.



Přečtěte si
ararat
20. 2. 2015 • 18:27

po chemě se nedává elektroléčba,hlupaňo

ararat
20. 2. 2015 • 08:32

kdyby blbost nadnášela tak beladona se tady vznáší jak holu-b(p)ička

ararat
20. 2. 2015 • 08:30

přemýšlíš někdy při tom psaní?...jeho paní je vážně nemocná....ty až onemocníš,pak tady zopakuj ty svoje hlouposti

ararat
20. 2. 2015 • 08:27

no a co jako,to se stává i fundovaným lékařům,je na tom něco překvapující?

ararat
20. 2. 2015 • 08:25

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.