Zpověď: Jak přišla Pohlreichova žena k rakovině? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpověď: Jak přišla Pohlreichova žena k rakovině?

Zdeňka hodně inklinuje k přírodě.
Zdeňka hodně inklinuje k přírodě. (Foto Aha! – David Kundrát, Facebook.com)

Obviňuje se z rakoviny prsu! Krutý ortel lékařů si před třemi měsíci vyslechla manželka Zdeňka Pohlreicha (57) z pořadu Ano, šéfe!. Po prvotním šoku a prvních chemoterapiích, které ji připravily o vlasy, Zdeňka (42) dospěla k šokujícímu poznání: příčinou její nemoci je prý ona sama!

„Rakovina není jen nemoc buněk, ale i duše, kterou si nesete třeba z dětství nebo doby minulé. Tělo vám tím něco ukazuje, je potřeba se zastavit a začít mu naslouchat,“ svěřila se paní Zdeňka. „Poslední dva roky jsem se nezastavila a neustále jen pracovala. Jezdila kolem koní, po seminářích a ve volnu, když mi napsala nějaká paní s prosbou o radu kolem koní, tak jsem prostě nedokázala říct ne,“ zamyslela se nad tím, proč u ní propukla zákeřná choroba.


Nemoc jí prý otevřela oči. Mnohem víc se teď hodlá vracet ke svým kořenům. „Jsem člověk, který miluje hory, lesy a přírodu, jen jsem na to v tom všem stresu dokázala pozapomenout. Věřím, že návrat k tomu, co miluji, mi pomůže se uzdravit,“ míní Zdeňka Pohlreich. Musí být silná i kvůli dvěma synům. „Rakovina a děti moc nejde dohromady, ale právě v této chvíli mi naši kluci ukazují, jak jsou skvělí. Jsou ohledupní a pomáhají mi, když jsem po chemoterapii,“ dodala s úsměvem.

Takhle maskuje následky chemoterapie

To, že ji léčba rakoviny připravila o vlasy, bere manželka kuchaře jako velkou potupu. „Vlasy jsou pro každého taková ozdoba,“ svěřila Zdeňka, která holou hlavu schovává pod čepicí, šátkem nebo nosí paruku. Ale nestydí se ani za vypadané vlasy, což dokázala zveřejněním snímku na sociální síti.


Fotka, která ji rozbrečela

Poté, co Pohlreichova manželka zvěřejnila prostřednictvím sociální sítě, že má rakovinu prsu, dostává se jí ze všech stran podpory od přátel. Kamarád jí například poslal fotku z dětství. „Úplně mě to dojalo,“ okomentovala ji paní Zdeňka.



Přečtěte si
ferryc
27. 1. 2015 • 17:59

Ferry C. - Praha Velmi mne udivuje, když čtu články o závažném onemocnění nějaké známé osoby, jak se vždy objeví celá řada "chytráků" se svými komentáři a neskrývanou nenávistí vůči těmto osobám, které jsou v ohrožení závažnou nemocí. Tito "takylidé" si neuvědomují, že si mohou svou nenávistí k jiným lidem přivodit sami sobě stejnou nemoc! Jedinou pravdu o příčinách své nemoci má sama paní Polreichová, která to v článku poměrně dobře vystihuje a vypadá to, že si toho je velmi dobře vědoma. Jen bych k tomu dodal, že tyto závažné nemoci se objevují na prsou nebo na ostatních ženských orgánech proto, že "nemají rády své ženské tělo", neztotožňují se s ním, mají pocit jistého znečistění a tak by raději byly mužem. Jak sama paní Polreichová říká, že má její nemoc spojitost s dávnou minulostí (s minulými životy). Přeji jí, aby našla dostatek síly hledat příčiny své nemoci a pokud je pochopí, je zde velká naděje, že se uzdraví. Ještě malý dodatek - s nemocí se nedá "bojovat", ale je nutné pochopit příčinu toho, proč se u nás projevila

mekanik
26. 1. 2015 • 00:37

ar- hnipírdo co je to kokejme

ararat
25. 1. 2015 • 10:13

ty se z psaním nezapřeš a je to jak tvé otisky prstů

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.