Pohlreichova svatba: Líbali se třikrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohlreichova svatba: Líbali se třikrát!

To jsou novomanželé Zdeněk a Zdeňka Pohlreichovi. Vzali se včera odpoledne ve Švýcarsku.
To jsou novomanželé Zdeněk a Zdeňka Pohlreichovi. Vzali se včera odpoledne ve Švýcarsku. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Od vody fičí ostrý ledový vítr, rtuť teploměru ukazuje jen pět dílků nad nulou. Všechny lodě v přístavu zazimované, v ulicích takřka ani živáčka, obchody i restaurace pozavírané. Sezona prostě skončila a Romanshorn na švýcarském břehu Bodamského jezera se změnil v »město duchů«.

Jedinou místní atrakcí včera byla svatba. Pro místní nijak výjimečná, pro Čechy ovšem nadmíru zajímavá: přítelkyni Zdeňku (39) pojal za manželku populární televizní šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (54)!

Obřad proběhl odpoledne na terase místního zámku, kde Pohlreich vlastní restauraci TriBeCa. V ní pro novomanžele chystali i hostinu. „Ani nevím, co se bude podávat, nechal jsem to na šéfkuchaři,“ pravil nezúčastněně Pohlreich. „Tak snad to bude k žrádlu...“

Sjela se jen hrstka nejbližších známých, z celebrit jen dva další televizní kuchaři Roman Vaněk (41) a Ivan Vodochodský (48). Ten pár dokonce s medailí na krku oddal! „Aspoň jsme neskládali slib do rukou úředníka, ale kamaráda,“ pochvalovali si novomanželé. A snoubenka nezklamala. Před oltářem Pohlreichovi řekla totéž, co vyžaduje od kuchtíků: „Ano, šéfe!“

Obřad proběhl v altánku na terase, a protože tam nehřály ani plynové zářiče, všichni obdivovali nevěstu, že se neklepala jako osika. Láska ji nenechala prochladnout.

„A taky adrenalin,“ usmála se. Navíc už ví, že si pěkně prohřeje kosti na svatební cestě. „Pojedeme do Thajska,“ oznámili. Pro oba je to již druhý manželský pokus, on se rozvedl v únoru, ona teprve minulý pátek! Osm dnů nato už se stala madam Pohlreichovou!

Polibek natřikrát!

Se svatebním polibkem to novomanželům zrovna neklaplo. Zdeněk se na nevěstu vrhl předčasně (a to hned dvakrát!). Pak si ale způsobně utřel ústa a napotřetí už nevěstu políbil správně, dlouze a vášnivě!

Víte, že...

Pár oddal další televizní kuchař Ivan Vodochodský. Coby královéhradecký zastupitel k tomu má oprávnění. Jen teď budou muset Pohlreichovi sňatek »zlegalizovat«, což vyžaduje jeho ohlášení a zapsání na matrice v Brně.



Přečtěte si
aronak
17. 10. 2011 • 09:07

Kdyby se brali v Hradci Králové, tak by je tam také p. Vodochodský mohl oddávat, neboť je zastupitel. To, že je oddal v cizině, je legální. Jen si to budou muset nechat ještě posvětit v Brně (jak píší i ve článku).

illis
16. 10. 2011 • 19:36

je sice jejich věc, ale musím se přiznat, že jsem docela zděšená. Nejen výběrem oblečení, ale boty obou hrozné, černé polobotky se k oblečení nevěsty vůbec nehodily. Kalhoty Pohlreicha tak akorát jako pohodlné domácí oblečení, ale ne jako svatební oblek. Hezká kytice uvázaná do černé manžety, také spíše k jinému účelu. V jejím věku by se hodily v černobílém provedení kostýmkové šaty nebo kalhotový kostým. Prostě docela propadák, který však by neměl mít negativní vliv na jejich vztah. Hodně štěstí.

vlkna
16. 10. 2011 • 14:31

Jak může český herec oddávat v zahraničí?Takže to byl jen humbuk,pro novináře,který nemá právní podklad.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.