Zdeněk Pohlreich: Dnes se žení ve Švýcarsku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zdeněk Pohlreich: Dnes se žení ve Švýcarsku!

Pohlreich si svou Zdeňku vezme ve Švýcarsku u Bodamského jezera.
Pohlreich si svou Zdeňku vezme ve Švýcarsku u Bodamského jezera. (Aha! – Marek Pátek, Karel Kopáč, ara)

Kuchařský šéf Zdeněk Pohlreich (54) plánoval svatbu s partnerkou Zdeňkou (39), která se minulý pátek konečně rozvedla, dlouhé týdny. Svoji již druhou veselku tutlal, co to jen šlo.

Jenže pár hodin před svatbou vše prasklo. Obřad proběhne už dnes na břehu Bodamského jezera ve Švýcarsku, v zámecké restauraci TriBeCa, kterou kuchař vlastní. A Pohlreich málem vyletěl z kůže!

Pohlreichovi ruply nervy, stejně jako tomu bývá v jeho kuchařské show »Ano, šéfe!«. Všechny okolo posílal do patřičných míst a nechtěl prozradit jediný detail k obřadu. K Bodamskému jezeru se začali sjíždět svatební hosté už v pátek, samotný kat českých kuchyní už je ve Švýcarsku několik dnů.

A protože ví, že nikdo jiný než on sám dobře neuvaří, uspořádal oslavy ve vlastním podniku. Restaurace je součástí zámku v městečku Romanshorn. Jde o klidné místo s okouzlujícím výhledem.

Český šéfkuchař Ondřej Jíň, jemuž Pohlreich restauraci svěřil, připravuje hlavně české speciality. I švýcarské páry si tu s oblibou objednávají na svatební den vyhlášenou svíčkovou, lze tedy předpokládat, že se bude servírovat i dnes.

Svatba Zdeňka Pohlreicha je až do poslední chvíle velkým tajemstvím. Stále není, zřejmé, zda si se Zdeňkou řeknou ano přímo v restauraci nebo na břehu Bodamského jezera. Počasí jim ale moc nepřeje. Ve Švýcarsku je jen pět stupňů nad nulou.

Budoucí nevěsta Zdeňky si po ránu dopřála cigaretu před restaurací. Poslední svobodnou noc budoucí novomanželé pravděpodobně strávili odděleně.

Pohlreich se teprve letos v únoru rozvedl s první manželkou Naděždou, s níž vychovával adoptovaného syna Honzu (12). Nastávající manželka Zdeňka si do svazku přivádí syny hned dva.



Autor:  Eva Kremserová,cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.