Zdeněk Pohlreich zuří: Zneužili ho podvodníci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zdeněk Pohlreich zuří: Zneužili ho podvodníci!

O tom, jak Češi grilují, nemá známý kuchař moc valné mínění.
O tom, jak Češi grilují, nemá známý kuchař moc valné mínění. (TV Prima, ara)

Na natáčení v Brně Zdeněk Pohlreich (54) jen tak nezapomene. Spor s majiteli restaurace, v níž natáčel Ano, šéfe!, jej tak vytočil, že poprvé v historii svého pořadu seknul s natáčením!

Zdeněk už v českých restauracích viděl ledacos, ale brněnská epizoda jej rozčílila na maximum. Jasným varováním bylo už to, když v menu rádoby luxusní restaurace našel »bilinkovou« omáčku. To ale ještě netušil, jaké mafiánské poměry ve zdejším podniku panují.

Majitelé se totiž prohánějí v luxusních vozech a přitom tvrdí, že nemají na výplaty svých zaměstnanců. Kuchaří se tak v kuchyni střídají jako na běžícím pásu a odcházejí bez peněz jako »sponzoři«. A to už je na Pohlreicha příliš. Natáčení v Brně nedokončil a zapřísáhnul se, že do této restaurace nevkročí dokud nezaplatí své lidi.

„Model českýho restauratéra – on si vozí prdel v BMV a kuchaři nemají kde chladit jídlo. Přijde v bílých polobotkách a v takový káře a řekne vám, že nemá peníze? To už se v týhle zemi všichni zbláznili?“ rozčiluje se Pohlreich.

Proč nakonec zdejší kuchař Láďa skončil v cele? To ve čtvrtek odhalí nebývale dramatický díl pořadu Ano, šéfe!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.