Šéf Pohlreich: Koupil si se snoubenkou hnízdečko lásky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šéf Pohlreich: Koupil si se snoubenkou hnízdečko lásky!

Zdeněk Pohlreich se snoubenkou Zdeňkou.
Zdeněk Pohlreich se snoubenkou Zdeňkou. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Primácký »šéf na grilu« Zdeněk Pohlreich (53) koupil nový dům pro sebe a svou lásku Zdeňku (43)!

Vilu v Jílovišti u Prahy si však nejdříve pronajal, když ale zjistil, že se jako hnízdečko lásky osvědčila, nečekal a neprodleně ji koupil!

Podle informací deníku Aha! za haciendu zaplatil tři miliony korun. Okolí domu prochází rozsáhlou rekonstrukcí, prioritou stavitelů je však obrovský bazén, který bude kata českých restaurací stát bezmála milion korun!

„Celou stavbu řídí Pohlreichova snoubenka. Z jeho úst se každý den ozývá jediné – kdy už se budu koupat? My jsme svoje udělali, teď to dodělávají bazénáři,“ prozradil deníku Aha! jeden z dělníků.

Obrovský bazén se staví na pozemku za domem, který je obehnán vysokou zdí. Kuchař chce mít zřejmě dostatek soukromí, když bude své tělo »grilovat« na lehátku. „Jo jo, pořídil jsem si olympijský bazén s vysokou věží a dvanácti protiproudy!“ vtipkuje kuchař.

„Pořídili jsme si dům nedávno, máme i bazén, ale do toho nikomu nic není. Každý ať si žije podle svého,“ dodává Pohlreich, který se snoubenkou Zdeňkou zahajuje novou etapu života poté, co se rozvedl s manželkou Naďou.

A zatímco jedna parta staví »koupaliště«, druhý tým upravuje okolí domu. „Stavěli jsme tady také přístřešek pro motorky,“ sdělují montéři a tesaři. Samotný dům byl postaven před šesti lety, ten tedy moc zásahů nepotřeboval.



Přečtěte si
pavolpavol
10. 11. 2014 • 18:19

www.mapacelebrit.cz

marinchen
17. 9. 2011 • 11:48

neni kuchar jako kuchar. jsem v gastronomii cely zivot ,ale jak se dnes vari je to hruza. stara skola co jsme mely my uz neni, co nam chybelo byla zelenina a zase zelenina. ceska kuchyne je stejne velmi spatna , po ni jsem lidi tlusty prasata je to tedy kuchyne vykrmna ,fandim panu Pohlreichovi.

winterfreshka
25. 6. 2011 • 09:21

On s upířími trojkami a pleší,ona jak zručně napudrovaný travestita

vlamore
24. 6. 2011 • 09:01

mě to jeho grilování baví a co má doma, mě nezajímá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.