Dluhy rostou, problémů přibývá! Štikovi mají 27 exekucí na obrovskou částku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Dluhy rostou, problémů přibývá! Štikovi mají 27 exekucí na obrovskou částku

Jó, to byly doby, to ještě všichni věřili, že jsou Štikovi boháči.
Jó, to byly doby, to ještě všichni věřili, že jsou Štikovi boháči. (Foto: Aha! - Marek Pátek)

Manželé Štikovi mají rádi vyšší společnost. Jenže právě jejich touha dostat se mezi českou smetánku (a luxus na leasing) je dostala do nemilé finanční situace, kdy se ocitli v hledáčku exekutorů…

Jejich finanční situace je evidentně opravdu složitá, jak si jinak vysvětlit, že exekucí na manžele stále přibývá. V současné době už jich mají na krku 27.

V loňském roce bylo na Michala Štiku vypsáno "pouhých" 18 exekučních řízení, které s ním vede Obvodní soud pro Prahu 6. „Celková dlužná částka bez úroků a příslušenství dosahuje 3 480 000 korun,“ popsala Blesku současný stav dluhů Michala Štiky mluvčí exekutorské komory. Ani Monika Štiková není finančně úplně ››čistá‹‹, i když je na tom o něco lépe než její manžel, čelí 7 exekucím v celkové výši 444 000korun.

Je tedy jasné, že manželé opět někde zasekli ››sekeru‹‹, protože jak si jinak vysvětlit nárůst dluhu a dvě nové exekuce? Štikovi tedy v současnosti celkem dluží skoro čtyři miliony korun a čelí 27 exekučním řízením. 

Veselá není ani finanční situace novomanželů Koktových, ti kvůli nedostatku financí vyrazili na svatební cestu do hor místo k moři.

 



Přečtěte si
dra.bar
5. 2. 2015 • 17:16

Citace AHA: "Jó, to byly doby, to ještě všichni věřili, že jsou Štikovi boháči." Byly doby, kdy nás redaktoři AHA a Blesku denně masírovali blbostmi o tom, jací jsou Štikovi boháči a přitom tomu sami ještě věřili. Ačkoliv jim různí lidé v diskusích poskytovali informace o nepravdivosti těch tvrzení a ačkoliv si jako skvělí či dokonce hvězdní reportéři paní Šmuclerové mohli pravdivost všeho snadno ověřit.

hejhej
5. 2. 2015 • 11:41

Dluhy rostou, problémů přibývá, tak se primitivní Štikovi začínají prodávat bulváru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.