Luxusní dovolená mámy Štikové: Bulharsko, to je naše parketa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Luxusní dovolená mámy Štikové: Bulharsko, to je naše parketa!

Máma Štiková a bulharský luxus
Máma Štiková a bulharský luxus (koláž Ahaonline.cz)

Letní sezóna se chýlí ke konci a se závěrem léta padají ceny dovolených. K moři se tak mohou vypravit i exekucí zatížení »zbohatlíci« Štikovi.

Zatímco ty skutečné celebrity tráví dovolené v Karibiku, či v horším případě na Kanárských ostrovech, možnosti Štikových jsou nejspíš velmi omezené. Máma Štiková tak své tělo, které od minulé sezóny zbavila několika kilogramů tuku, vystaví paprskům v Bulharsku, které je cenově dostupné i lidem střední společenské třídy.

V podání mámy Štikové se ovšem Bulharsko pohybuje v rovině cesty kolem světa. „Tak v noci s Charlinkou letíme.....hurá....super luxus hotelu Victoria Palace v Bulharsku to je přesně naše parketa...“ chvástala se na facebooku luxusem nepolíbená Monika.

Bulharskou pláž si navíc letos užije jen s dcerou Charlotte. Táta Štika dal přednost klidu svého pronajatého domova. Doufejme, že se tentokrát bude krotit a po alkoholové jízdě nepozvrací koberec, jako tomu bylo na jaře, kdy si Monika odskočila do lázní.

U Černého moře bude nejspíš pořádně živo. Holky Štikovy půjdou do plavek a zejména v případě kypré Charlotte jde o podívanou, jakou Balkán nepamatuje už několik století.

 



Autor:  cam

Přečtěte si
avena1
20. 8. 2013 • 22:08

Všimněte si, kolik má na facebooku přátel. Najednou, když je tak " slavná"...celebrita! A jak jí ty slepice lichotí a podlézají - soudě podle příspěvků - nechápu. Asi jsou stejně postižené a inteligentní jako ona.

gabreta
20. 8. 2013 • 18:40

Proč ne Bulharsko a hlavně u ní?Vypadá že odtud pochází!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.