Máma Štiková měla podvádět manžela: Milence (22) jí dohodila dcera Charlotte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Máma Štiková měla podvádět manžela: Milence (22) jí dohodila dcera Charlotte!

Charlotte už svého drobečka má, podobný exemplář nejspíš dohodila i mámě Štikové
Charlotte už svého drobečka má, podobný exemplář nejspíš dohodila i mámě Štikové (koláž Ahaonline.cz)

Tohle vyjde mámu Štikovou pořádně draho! Údajně měla »úlet« s mladíkem, který povznesl její sebevědomí do závratných výšek. Navíc před ním shazovala manžela Michala, jehož podnikání Monice zajistilo celoživotní pracovní neschopenku.

Sotva máma Štiková své tělo zbavila několika kilogramů tuku, začala se jí zapalovat lýtka. A zatímco její manžel tvrdě vydělává, aby uživil celou rodinu, ona se nejspíš pouští do milostných dobrodružstvích po vzoru literatury pro ženy v domácnosti.

Server Super.cz má k dispozici její vášnivou komunikaci s mladíkem, kterou Monika nepopřela. Jen se snaží vinu hodit na dceru Charlotte, aby zametla stopy. „K notebooku má u nás doma přístup každý, mohl to posílat kdokoliv,“ hájí se marně máma Štiková.

Virtuální milostný románek, v němž došlo i na líčení pohlavního styku, tak má na svědomí třeba i kamarádka Charlotte. „Má jednu kámošku, Aničku, která je ještě panna, a asi byla naštvaná, že jsem ji vyčetla, že Charlottce dluží pár stovek, tak se třeba pomstila. Kdo ví,“ spřádá plány máma Štiková.

Zadlužená dáma z Hostivice ovšem udělala zásadní chybu a přiznala svou spojitost s tajemným mladíkem: „Pamatuju si ale, že toho kluka Charly kontaktovala a pak na ni žárlil její přítel. Sama jsem si s ním psala jen jednou.“

U Štikových to nejspíš drhne už delší dobu. Pan Michal by se měl přinejmenším zamyslet nad tím, proč jeho ctěná choť odjela na dovolenou jen s dcerou a na facebooku posílá tajemné vzkazy pro svou bezejmennou lásku…



Autor:  cam

Přečtěte si
wernerovamagdalena
28. 8. 2013 • 09:38

Pan Štika by měl ty děfky vypráskat z domu. Vzhledem ktomu, že obě umějí s bídou číst a psát, by obě mohly akorát tak šlapat chodník.

majojo
27. 8. 2013 • 18:38

le ať si ta kravěna uvědomí, že tímhle si podřezává slepičku, která snáší zlatá vajíčka. Kdyby ji Štika (pokud se to neděje s jeho vědomím) kopl do prd.ele, musela by se začít živit prací - a to by teda byla podívaná! V kterém byznysu by se asi uchytila?

prroud
27. 8. 2013 • 18:02

Prosil bych foto toho "milence".......to musi bejt mazec a odvaha,nebo spis silenstvi a slepota s hluchotou,nebo je to uz strasne daaaavno

tnikita
27. 8. 2013 • 14:17

Fascinuje mě logika paní Štikové.Kamarádka Anička je panna a tak se mstí?Pravda,u Štiků platí jiná pravidla,tam se sex v 15 nebo 16 letech bere jako naprosto normální věc.Svého času přece chtěla MŠ dokazovat údajný vztah Ornelly a Okamury soudně.Ta paní je tak posedlá se zviditelňovat,že je úplně mimo realitu.

majojo
27. 8. 2013 • 14:05

Opět nezbývá, než citovat španělské přísloví: Čím výš se opice snaží vylézt, tím víc ukazuje pr.del.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.