Špionáž u celebrit: Jak slaví Vánoce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Špionáž u celebrit: Jak slaví Vánoce?

Jak si budou užívat svátky slavní?
Jak si budou užívat svátky slavní? (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hurda, Martin Hykl, herminapress.cz, ara)

Slavná představitelka Arabely Jana Nagyová (55) prožije letošní Vánoce na horách! Bratři Neckářovi budou bez dárků, Dalibor Gondík (44) zhřeší a dá si smaženou rybu v trojobalu a Michal David (54) stráví Vánoce nejen s vnoučkem Sebastianem (4), ale také s dcerou Klárou (25), která dnes alespoň na dva dny přiletí z USA domů. I tak prožijí nejkrásnější svátky v roce české celebrity. Deník Aha! pro vás zjistil veškeré podrobnosti o jejich programu.

Podnikavá Arabela

Stromek slavná princezna Arabela zdobila už týden před Štědrým dnem. „Hned po svátcích s celou rodinou odjíždím na lyže do Tyrolska, moc bychom si ho neužili,“ vysvětlila Aha! Jana Nagyová (55), která už 27 let žije v Německu a zásadně prý zdobí normandskou jedli.
„To je úžasný strom. To jeho jehličí vůbec nepíchá, je jako samet,“ svěřuje Arabela, která si dokonce sama vyrábí adventní věnce a každý rok nové vánoční ozdoby. „A peču miliony druhů cukroví,“ říká herečka, která své vánoční dobroty v Německu dokonce prodává!

David zdobí celý dům s vnukem

S vnukem Sebastianem vyzdobil vánočně celý dům. „Sebík přímo miluje ta nevkusná blikající světýlka. Museli jsme je nainstalovat absolutně všude,“ svěřil Aha! Michal David (49). Hitmaker tak ale činil rád, neboť vnouče světélka pojalo jako vánoční překvapení pro maminku.
Michalova dcera Klára (25) studuje v Americe, na Vánoce přijíždí ale domů.
„Bude s námi i na Nový rok, potom se ale musí vrátit. Má před státnicemi,“ svěřil Michal.

Gondík se konečně nabaští!

Poruší pravidla! Výjimečně na Štědrý den si Dalibor Gondík (44) dá do nosu. Syrová strava, kterou se už půl roku živí, tak půjde stranou. „To je jeden z případů, kdy to nehrotím. Rybu miluju, takže v trojobalu a smaženou si ji musím dát,“ zmínil se Gondík na Dvojce Českého rozhlasu. Ochuzen nezůstane ani bez bramborového salátu, i když tradiční s majonézou to nebude.


„Mám rád francouzský s červenou cibulí, hořčicí a koriandrem. Je vynikající,“těší se i letos moderátor. Z cukroví zobne jen vosí hnízda a vanilkové rohlíčky od maminky. Dalibore, pozor na žlučník!

Neckář je bez dárků

„Poslední dárek, který ode mě Vašek dostal, byla kytara v roce 1971. Měl se na ni naučit hrát, jenže to ani nezkusil, tak už žádný dárek nedostal,“ řekl se smíchem Neckářův bratr.
Brnkat na kytaru totiž Vašek nepotřeboval. „Uměl jsem zpívat a potřeboval jsem k sobě muzikanty, tak jsem se na tu kytaru učit nemusel,“ řekl zpěvák.

Přestože si vánoční pohodu užívají se všemi zvyky, zpěvák Václav Neckář (71) si s bratrem Janem (65) už nějaký ten pátek dárečky nedávají.

Stašová bez Bohdalky ani ránu!
„Máma peče vánočky, štrůdly a smaží kapry a řízky a dva saláty, každému podle toho, co má rád,“ řekla Simona, která je spíš na obtíž.

Na máminých dobrotách si během Vánoc ujíždí herečka Simona Stašová (59). Jejich kuchyni totiž během svátků vévodí maminka Jiřina Bohdalová (83).

„Já překážím, myju nádobí, přikládám do kamen a snažím se postit, abych viděla prasátko, ale ještě jsem ho nikdy neviděla,“ dodává se smíchem.


Nálepková poprvé s vnukem!
„Pod stromečkem se těším na jeho rozzářené oči a jako babička si to plánuji pořádně užít,“ prozradila Nálepková.

Té v poslední době nedělá moc radosti její dcera Pepina, která podle informací Aha!
žije v odloučení od svého mažela. „K tomu se nebudu vyjadřovat, jestli tam bude i zeť je čistě naše věc,“ řekla Světlana.

Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (54) stráví první Štědrý večer s vnukem.

Obermaierová utíká z domova

Štědrý den doma nerada tráví Jaroslava Obermaierová (68).„Nemám tyhle svátky ráda, radeji se vždy se synem seberu a odjedeme na hotýlek, kde to mám moc ráda. Jediné, co si dopřeji, bude kapr a bramborový salát, jinak nic,“ svěřila Aha! herečka.
„Vánoce jsou pro děti, a to já už dlouho nejsem,“ dodala se smíchem Obermaierová.

„Máme velkou rodinu a všichni se sejdeme na Štědrý večer u jednoho stolu. Každý má rád něco jiného, takže děláme několik druhů jídel. Ale je nás hodně ženských, tak to zvládneme rychle,“ prozradila svátečně naladěná Kuchařová, která dokonce dodržuje i vánoční zvyky.
„Třeba každý rok házím střevíce, ale je to spíše pro legraci, než abych na to věřila,“ dodala Taťána.

Kuchařová u plotny

Zamilovaný páreček Taťána Kuchařová (26) a Ondřej Brzobohatý (31) prožijí Vánoce v Opočně. "Máme velkou rodinu a všichni se sejdeme u jednoho stolu. Každý máme rád něco jiného, tak bude více jídle. Ale je nás hodně ženských, tak to zvládneme," prozradila svátečně naladěná Kuchařová.



Přečtěte si
britva
24. 12. 2014 • 11:02

gondík a smaženýho kapra, nevěřím tak to ho zabije

britva
24. 12. 2014 • 11:00

už nic dnes nepiš a užívej vánoční pohody jsi nějaká pomatená

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.