Bolest Jany »Arabely« Nagyové (55): Muže jí upili k smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bolest Jany »Arabely« Nagyové (55): Muže jí upili k smrti!

Jana Nagyová a její životní role Arabely
Jana Nagyová a její životní role Arabely (koláž Ahaonline.cz)

Devátého ledna oslavila pětapadesáté narozeniny herečka Jana Pulm Nagyová, která proslula zejména rolí princezny Arabely v dnes už kultovním seriálu Arabela. Až po letech odhalila tragické tajemstvím ze své minulosti.

Nagyová promluvila o okolnostech smrti jejího prvního manžela, hokejového trenéra Miro Kuboviča. Za toho se vdala krátce po natáčení pohádkového seriálu, když jí bylo 22 let. Jenže jejich společný život netrval dlouho. Podle svědectví slovenského časopisu Šarm se totiž až příliš často díval na svět přes dno sklenky.

Ničivá láska k alkoholu ho nakonec stála život. Až s odstupem času ale Nagyová promluvila o velmi smutných detailech. „Kdo žil s alkoholikem, tak ví, že takovému člověku je těžké pomoci. Navíc jsem se po čase dozvěděla, že nebýt jeho kamarádů, možná by byl ještě naživu. Chtěli se ho zbavit, proto ho upili k smrti!“ řekla Šarmu Nagyová, která dodala, že se s tím velmi dlouho nedokázala vnitřně vypořádat. Proto o tom také nechtěla hovořit dříve.



Jana Nagyová je dnes už potřetí vdaná. Druhé manželství s Německým podnikatelem Haraldem Schlegelem zkrachovalo, potřetí stanula před oltářem s dalším Němcem jménem Tony Pulm.

VIDEO: Darinka Rolincová zpívá s Janou Nagyovou

Přečtěte si
ivoadler
11. 1. 2014 • 11:28

Teď se mi opravdu ulevilo. Už jsem si myslel, že do něj ten alkohol lili násilím.

anezat
10. 1. 2014 • 21:25

Já nevím, ale nemá žádnou plastiku a fotka asi není retušovaná, tak vypadá přiměřeně svému věku.

w.mojko
10. 1. 2014 • 18:21

Jana má pravdu-alkoholikovi pomoct neni možné...ale upil sa sám

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.