Vysmátá Nagyová po soudu. Přiťukla si a šla domů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vysmátá Nagyová po soudu. Přiťukla si a šla domů!

Kauza Jany Nagyové byla odročena na leden a záhy proběhla oslava s colou.
Kauza Jany Nagyové byla odročena na leden a záhy proběhla oslava s colou. (Aha! - Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan)

Místo šampusu pepsi, místo skleniček plast, místo slz smích… Přestože je hlavní obžalovanou a hrozí jí vězení, usmívala se Jana Nečasová (50, dříve Nagyová) včera u soudu jako sluníčko. Přiťukla si s advokátem a po 90 minutách šla domů.

K soudu přišla Jana Nečasová s prsty propletenými s manželem a expremiérem Petrem Nečasem (50). Čekala ji tu spolu s bývalými šéfy rozvědky Milanem Kovandou, Ondrejem Páleníkem a vojenským zpravodajcem Janem Pohůnkem obžaloba ze zneužití vojenského zpravodajství. Podle spisu údajně využila svých nadstandardních vztahů s premiérem a nechala státem placenými agenty sledovat jeho tehdejší ženu s cílem jeho manželství rozvést. Trest? Až tři roky vězení! Optimismus jí ale dodávaly projevy lásky manžela, který ji na soudní chodbě vášnivě líbal.

Rozvažte jim ústa

Soudní jednání skončilo za půldruhé hodiny. Soudkyně Helena Králová totiž požaduje, aby ministerstvo obrany zbavilo zpravodajce mlčenlivosti úplně, nikoli jen částečně, jako je tomu dosud. Řešila se ale i údajná škoda přes 125 tisíc, tedy částka, za niž si zpravodajství na sledování najalo soukromou agenturu. Ministerstvo obrany na zaplacení trvá. Kovanda škodu uhradit chce, i když svou vinu odmítá. Pohůnek je však proti. Soud byl pak odročen na 12. až 15. ledna 2015.

Hodinová řeč

Lednové stání se bude odehrávat zřejmě s vyloučením veřejnosti. „To mě velmi mrzí, protože klientka (Jana Nečasová – pozn. red.) je připravena velmi dobře a její řeč bude trvat přes hodinu,“ řekl obhájce Eduard Bruna. Přestože on s vyloučením veřejnosti nesouhlasí, jednání za zavřenými dveřmi žádá Pohůnkův advokát Michal Hráský. „Jedná se o informace přísně neveřejné. Jde o to, jak tajné služby fungují,“ uvedl.



Autor:  mim

Přečtěte si
illis
21. 11. 2014 • 23:17

Bože, to je komédie, vych***á Nečas Nagyová se chechtá, jak zase všechny oblbla. Ta se neštítí ničeho, hanbou bych se propadla, kdybych měla ty hříchy, co ona. Rozbila rodinu , jemu pomohla od koryta a ještě se směje .

janouch62
21. 11. 2014 • 16:38

Vsadím se,že nakonec dostane ještě od státu odškodnění za ty útrapy To se stát jinde ve světě,tak dopadne jak Mata Hari.

prasulka
21. 11. 2014 • 15:48

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.