Nagyová šla z luxusu do hnusu: Nemůže si ani spláchnout záchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nagyová šla z luxusu do hnusu: Nemůže si ani spláchnout záchod!

Jana Nagyová si musí zvykat na drsné podmínky
Jana Nagyová si musí zvykat na drsné podmínky (koláž Ahaonline.cz)

I generálové z Afghánistánu  měli z Jany Nagyové (48)  strach a klopili před jejím velitelským  pohledem zrak. Nagyová teď kouká do zdi ostravské cely, ochutnává vězeňskou stravu a modlí se, aby někdo spláchl její záchod.

Pravá ruka Petra Nečase Jana Nagyová spadla z vrcholu až na samotné dno. Nekompromisní a drsnou šéfku premiérova kabinetu poslal v sobotu do vazby Okresní soud v Ostravě.

Jak vypadá cela?
Vazební cela je nudle s malým zamřížovaným oknem. Můžou v ní být až tři zadržené ženy. „Paní Nagyová bude asi na cele sama. I když je náročné nemít s kým mluvit,“ prozradil jeden z bachařů.

Rohlíky a segedin
Stíhaná úřednice bude jíst nevábnou vězeňskou stravu. Včerejší menu? Ráno tři rohlíky, máslo, suchý salám a káva. K obědu byl segedinský guláš a hovězí vývar. Den zakončila opět s rohlíky, salámem a sýrem. „Pokud má peníze, tak si může zajít do kantýny. Určitě tím bude dráždit další ženy ve věznici,“ prozradil deníku Aha! zdroj, který si přeje zůstat v anonymitě.

Musí být hodná
Pokud nebude Jana Nagyová v base zlobit, tak jí čeká už do 14 dní balíček z domova. Také první návštěva. Věznici jen tak neopustí. I vyšetřovatelé za ní budou chodit do vězení, kde je pro výslechy speciální cela se zamřížovaným oknem. „Běžné vězenkyně mohou za vzorné chování třeba vytírat chodbu či roznášet jídlo. To se asi milenky Petra Nečase týkat nebude,“ podotkl dozorce.

Zpěv a smrad
Ve vězení se každý večer prozpěvuje a povídá. Ženy tak mezi sebou komunikují. Záchod má každá na své cele, ale splachovadlo je na chodbě. „To proto, aby se vazebně stíhaná osoba neoběsila. Když někdo zlobí, tak mu dozorce třeba chvíli nespláchne,“ dodal bachař.

To je ale rozdíl!

Podle informací Blesku žila před svým strmým pádem Jana Nagyová ve státním Hrzánském paláci – mimo jiné jde o objekt, kde mají přespávat významné návštěvy včetně prezidentů, nikoliv úředníci.

„Nikdy si nevařila, všechno jídlo si objednávala, a vyúčtovávala na Úřadu vlády. Klidně zavolala službě ve tři ráno, ať jí přivezou nějaké laskominy. Stálo to majlant,“ řekla Aha! osoba z okolí blonďaté dominy. Apartmá, které v paláci obývala, vybavovala luxusním italským nábytkem. Speciální pohovku za desetitisíce nechala dovézt i pro svoje milované pejsky!

„Jak na hrzánu (Hrzánském paláci, pozn. red.) tak Kramářově vile (sídlo premiéra, které Nečas nevyužíval, pozn. red.) pak pořádala mejdany, kde se pilo víno, které stojí třeba tři tisíce za láhev. A zvala si tam i různé podnikatele, které hostila a spřádala s nimi plány,“ dozveděli jsme se také. Teď to bude mít na palandě v cele složitější, než kdyby předtím žila skromně…



Autor:  vr,Jiří Krušina

Přečtěte si
merrylou212
17. 7. 2013 • 17:24

Teď ta strava asi tak pestrá nebude, neboť ž.ere za peníze daňových poplatníků,tedy i za moje a za vaše. Vlastně ž.rala za peníze daňových poplatníků i před svým uvězněním. To je tedy kontrola státní kasy. Se nedivím, že není na důchody.

pemek
21. 6. 2013 • 22:32

to se nadávalo komunistům za Orlík, za hotel Praha, ale takové orgie co bufetářka Grossová či tahleta špína, to tam asi nebylo. V čem jsme tedy dosáhli lepšího režimu? Prý demokracie. Kontrola jiných stran. Prd! Hnus. A volím KSČM! Tohle už stačilo.

anezat
18. 6. 2013 • 19:07

anezat
18. 6. 2013 • 19:05

anezat
18. 6. 2013 • 19:05

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.