Nečas to od Čechů krutě schytal! Nejlepší fóry o vládní ostudě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečas to od Čechů krutě schytal! Nejlepší fóry o vládní ostudě

Na modlitby je pozdě...
Na modlitby je pozdě... (Facebook)

Zkorumpovaná vláda, ostudný premiér a jeho intrikující milenka. To je hlavní téma celého národa už od čtvrtka, kdy si policisté došli pro pár hříšníků až na úřad vlády. Celý svět se teď Česku směje, ostuda je to opravdu nevídaná…

Češi ale znovu bojují s krizí vlastním stylem – tedy humorem. Koneckonců, nikdo z obyčejných smrtelníků nedokáže situaci na v nejvyšších patrech politiky ovlivnit, u nás doma zkrátka nikdo 150 milionů ani kila zlata nenajde.

Největší ostudu si pochopitelně utrhl Petr Nečas, jehož špinavé prádlo se pere hezky na veřejnosti a ve velkém. Není divu, že internetoví vtipálci přispěchali s řadou často velmi trefných vtípků k celé situaci. Najdete je v galerii článku.



Přečtěte si
ivkanatka
17. 6. 2013 • 19:28

Na každou svi.ni se vaří voda a každá svi.ně má svého řezníka - v tomto případě kur.vu Nagyovou, . Jediný, kdo se může smát je paní Nečasová. Myslím, že věděla, jak ten její debil zblbnul a správně pochopila, že čas ukáže, jaká svi.ně její manžel je !!!! Asexuál, kterému stoupla moc do palice, když ho taková ště.tka, jako je Nagyová, dokázala utáhnout na vařené nudli ! Jen houšť a větší kapky !

jezibababa
17. 6. 2013 • 13:59

To se mi ulevilo, už jsem myslela, že debilní jsem já, protože neumím standardně otevřít galerii Přes debilní reklamy jsem se k několika propracovala a pak mne to přestalo bavit. Škoda.

nofar
17. 6. 2013 • 13:43

Super, jsem smichy bez sebe a vecer je prelozim manzelovi. Utechou vam muze byt, ze Ceska republika nema ostudu VSUDE ve svete : Tady v Izraeli se o tom jeste nepise, ale nic neni ztraceno.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.