Svědectví: Po hrátkách Nečase s Nagyovou byly postříkané i zdi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Svědectví: Po hrátkách Nečase s Nagyovou byly postříkané i zdi!

"Zlato, kup šlehačku a večer v mé kanceláři!"
"Zlato, kup šlehačku a večer v mé kanceláři!" (Ringier Axel Springer)

Tak to vypadá, že sídlo vlády bylo v minulých měsících svědkem velmi divokých intimních hrátek dnes už bývalého premiéra Petra Nečase a jeho pravé ruky a hlavně milenky Jany Nagyové. Svědek vypověděl, že erotické dovádění si milenci zpestřovali mimo jiné šlehačkou…

Člověk, který tuto informaci deníku Blesku přinesl, si pochopitelně přál zůstat v anonymitě, ale informací prozradil mnohem víc. Mimo jiné to, že oba aktéři sladkých milostných radovánek zůstávali v zamčené místnosti dlouho po jednáních kabinetu. A také to, že vybavení, jako luxusní nábytek nebo koupelnu za 300 tisíc, zařizovala Nagyová.

Hrátky to prý byly tak divoké, že uklízečky, které kancelář musely dát přijatelného stavu, musely šlehačku sundávat i ze zdí. Nakonec se dokonce přikročilo k celkovému vymalování místnosti. Zejména Nagyová se prý obávala, aby nic neuniklo na veřejnost, a tak uklízečky, které příliš věděly, nechala vyměnit. Šéfka kabinetu měla být opatrná v mnoha dalších směrech. Bála se přistižení novináři a skandálu, a tak vyměnila i ochranku. Jenže ani to jí nakonec nepomohlo. Místo novinářů jí zlomily vaz obyčejné odposlechy…

Přečtěte si
mnpv
21. 6. 2013 • 06:30

Jestli šu.ká premier, doktor nebo dělník většinou to dělají naprosto stejně. U prermiera se dá předpokládat, že na úrovni, po tom co všichni odejdou, taže po pracovní době v kanclu. No a co? Běžné. IQ se sexem nemá nic společného, to jsi spadol z čerešně ty. Jinak v Česku je spousta věcí jinak jinak v Americe a jsme za to rádi.

mnpv
21. 6. 2013 • 06:22

Udělali dobře. Kdyby diskutující nebyli debili jistě by nechali původní stav. Tak se na facebooku může člověk podívat, co za kreatůrku píše takové blbosti.

mnpv
21. 6. 2013 • 06:19

Protože jsou to všechno hloupé kecy.

dolcevita
20. 6. 2013 • 21:47

Chudák šlehačka... Místo aby někde zdobila dort, tak ji vystříká na zdi tahle špína

illis
20. 6. 2013 • 21:03

Oni dělají inovaci, která stojí za starou belu . Nejen, že nejde diskuze, ale ani prohlížení fotografií. Stále se načítá, načítá, až mne to přestalo bavit. U Roma, co čórnul mobil za 13000 Kč taky nedali diskuzi, tak jsem to napsala k tomu zmetkovi, co okradl své rodiče. A to by chtělo dělat vždycky, když nedají diskuzi .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.