Utrpení manžela Marty Jandové: Co musel podstoupit kvůli jejímu atypickému sexuálnímu životu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utrpení manžela Marty Jandové: Co musel podstoupit kvůli jejímu atypickému sexuálnímu životu?

Marta s manželem Mirkem.
Marta s manželem Mirkem. (Foto Aha! – Jan Tůma, Facebook Marty Jandové)

Kdo by si myslel, že Marta Jandová (40) vedla nezřízený život rockové hvězdy ve stylu sex, drogy& rock n' roll, ten je na omylu. Zpěvačka na sebe vždycky dávala pozor a partneru pořádně testovala.

Maminka malé Marušky se nedávno stala jednou z tváří kampaně upozorňující na nemoc AIDS a bezpečný sexuální život. Sama přitom měla nechráněný sex pouze jednou a po partnerech požadovala kondom. „Je hrozně důležité lidi na nemoc AIDS upozorňovat. U nás se to děje hrozně málo. Mladá generace by se měla naučit chránit. Je to jeden z mála rozdílů mezi Německem a Českem. V Německu se všichni chrání,“ upozorňuje zpěvačka na stránkách Super.cz.

Na nechráněný styk vzpomíná nerada, ale prý měl její partner testy na pohlavní nemoci z předchozího vztahu v pořádku, tudíž se nemusela bát tolik. „S jedním bývalým přítelem jsme pár inkubačních měsíců počkali. Sexuálně jsme spolu žili, ale chránili jsme se, pak jsme šli na test, a když jsme se dozvěděli, že jsme oba v pohodě, tak jsme pak juchali,“ popisuje Jandová s tím, že člověk nikdy nemá 100% jistotu a v dnešní době je potřeba si opravdu dávat pozor.



Autor:  mpa

Přečtěte si
ivoadler
19. 11. 2014 • 11:08

Atypický sexuální život jsem si představoval trochu jinak, ale hlavně že Marta sexuálně žila! Promarněný roky by jí nikdo nenahradil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.