Gratulujeme! Milá Zdeňka Macury přivedla na svět malý zázrak! :-) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Gratulujeme! Milá Zdeňka Macury přivedla na svět malý zázrak! :-)

Štastný Zdeněk Macura.
Štastný Zdeněk Macura. (Foto: Aha - Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, ara)

Věčný ctitel Ivety Bartošové a energický bojovník za práva týraných žen Zdeněk Macura slaví. Jeho milá totiž přivedla na svět zárodek nového života, ze kterého je nezaměstnaný inženýr radostí bez sebe…

Poté, co zemřela Iveta Bartošová a k Rychtářovi utekla i jeho milenka Vlaďka, zůstal softwarový inženýr Macura na čas sám. Pak ale dostal nápad, jak se samotou zatočit a pořídil si slepice, kterým vybudoval kurníčky typu de luxe. A pak už stačilo čekat…

A včera se dočkal! Jeho slepice mu snesla první vajíčko, ze kterého měl Zdeněk takovou radost, že jeho fotku i s oslavným komentářem vyvěsil na sociální síť. Mezi početnými gratulanty byla i slavomanka Eva z VyVolených, která snad chtěla i tomu nebohému vajíčku ukrást trochu z jeho popularity.

Každopádně Zdeňkovi moc gratulujeme! ;)



Autor:  ph

Přečtěte si
italiano
14. 10. 2014 • 17:01

Inteligence má různé směry, a tak i VŠ jsou někdy lidsky blbí.

marek.d
14. 10. 2014 • 14:29

Já bych řekl, že je tak s Rychtářem na stejné mozkové ne-úrovni - stejná demence, negramotnost, promitivita a trapnost. Oba si myslí, jak jsou skvělí, a přitom jsou debiové, jinak je nazvat nelze!

marek.d
14. 10. 2014 • 14:28

Já taky, něco tak ubohého a blbého, jako je tenhle paskvil, jsem ještě nečetl. Jasně že je Macura... ehm... zvláštní, ale tohle je přes čáru. Za to by je mohl klidně žalovat, tak znevažující trapný žvást je urážka na cti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.