»Den D« pro Artura Štaidla: Přes noc se stal milionářem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

»Den D« pro Artura Štaidla: Přes noc se stal milionářem!

Arturovi spadl do klína majetek v odhadované výši 15 000 000 korun.
Arturovi spadl do klína majetek v odhadované výši 15 000 000 korun. (Aha! - Martin Hykl)

Nikdo už mu nemůže mluvit do života a dědictví! Syn Ivety Bartošové (†48) dnes slaví 18 let. Artur Štaidl dosáhl plnoletosti a může rozhodovat o průběhu dědického řízení i o tom, co udělá s penězi a domem v pražské Uhříněvsi po své matce, která před necelým půl rokem našla dobrovolnou smrt na kolejích.

„Nevidím důvod, proč by mělo teď dědické řízení trvat dlouho. Pokud je Artur jediným dědicem, potom odpadají případné průtahy kvůli nesnadné dohodě mezi dědici nebo nesoučinnosti s notářem některého z nich,“ řekl Aha! JUDr. Jan Černý. „A vzhledem k tomu, že je už plnoletý, může tyto úkony činit už sám za sebe,“ dodal renomovaný pražský právník.

Artur, narozeniny

Dědické řízení není sice u konce a Artur ještě nemůže disponovat s majetkem po matce, ale je otázkou času, kdy s nimi bude moct hospodařit. Přestože mu ještě nebylo osmnáct, o dům v Uhříněvsi se po odstěhování vdovce Josefa Rychtáře (56) staral jako právoplatný majitel. Když si Josef v září všimnul, že je otevřená žaluzie na okně a přivolal policii, na místo nepřijel Arturův otec Ladislav Štaidl(69), ale zpěvaččin syn a záležitost řešil s policií sám. Arturovi se tedy ode dneška změní život. Ze dne na den se stal nejen plnoletým, ale také milionářem, i když peníze na účtu ještě nemá. Po matce zdědil dům v Uhříněvsi, jehož hodnotu realitní makléři odhadují na 8 milionů korun, a také tantiemy a životní pojistku uzavřenou na 3,5 milionu.



Přečtěte si
joudajoudovy
17. 10. 2014 • 07:51

jak bylo nize napsano, artur, pri prodelane zmene lidi, kteri jej, vcetne matky, obklopovali, ziskal sebevedomi a vyspel v samostatnou jednotku. i kdyz je to smutne, prave, tato minulost, ma blahodarne ucinky. takze, at arta je mili nebo multi, vsem to muze byt jedno. nezalezi na plnosti penezenky, ale na srdci a vrozene inteligenci. k zivotu one vyslouzile penice, jejim traparnam, prebirajici se v bulvaru, nema cenu se jiz vyjadrovat. slozenky, kravy zelene, potrebovaly se napast a tak zvolila tento zpusob vydelku. odesla s medialnim bubem. pred 10.lety, by nezastekali ani uhrinevsti psi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.