Exmilenec Bartošové poprvé promluvil: Vyhrožování, pokus o sebevraždu i chvilky štěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Exmilenec Bartošové poprvé promluvil: Vyhrožování, pokus o sebevraždu i chvilky štěstí!

Iveta Bartošová nebyla pro partnery lehkým oříškem!
Iveta Bartošová nebyla pro partnery lehkým oříškem! (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jiří Pitrof, ara)

Nikdy se o Ivetě Bartošové (†48) nezmínil ani slovem. Až teď, po deseti letech, Zdeněk Podhůrský (55) poprvé promluvil. „Moc jsem ji miloval, byla naprosto úžasná. Měla pro mě ale tolik negativních vlastností, že jsem s ní nemohl žít,“ řekl deníku Aha! herec a moderátor.

S Ivetou začal chodit v roce 2004, během dvou a půl let se dvakrát rozešli. Podruhé definitivně.  „Nikdy jsme se potom už nekontaktovali,“ tvrdí Podhůrský. Vadilo mu, že Iveta je labilní. Jednou měla skvělou náladu, podruhé špatnou, kterou navíc řešila alkoholem a prášky. „Každý jsme prostě měli jinak nastavený život. A ten její způsob života a řešení věcí byly s tím mým životem naprosto neslučitelné,“ netají Zdeněk.


Byl rozvedený, ale s Ivetou zatím žít nechtěl, s exmanželkou měl děti, a tak se stále zdržoval doma v Zadní Kopanině. A tak Iveta jezdila za ním domů nebo on za Ivetou do Uhříněvsi. Když tam ale i přespal, ráno si to mastil domů.
Zpěvačka ale chtěla víc. Když už nevěděla, jak Zdeňka přimět k radikálnímu kroku, volila – stejně jako za časů Ladislava Štaidla (69) – demonstrativní sebevraždu otravou a vyhrožovala mu, že si podřeže žíly.
Podhůrský tehdy její čin pro novináře komentoval, když od ní z vinohradské nemocnice odcházel, jako vyčerpání z tantrického sexu. „Přece nebudu říkat, co se doopravdy stalo. To jsem nechtěl, a tak jsem zvolil nadsázku a humor,“ vzpomíná exmilenec. Ani demonstračkou ale nic nesvedla, a tak vzal Zdeněk nohy na ramena. Věděl, že to s Ivetou nedopadne dobře. Avšak to, co se ve finále stalo, nečekal ani v nejhorším snu. Vzpomínky na krásný chvilky
„S mými dětmi i Arturem jsme strávili krásný chvilky u moře nebo na horách. Nikdy taky nezapomenu, jak jsem Ivetu vzal do Jižní Afriky do Port Elizabeth, tam byla naprosto úžasná,“ vzpomíná Zdeněk.

Teď má Číslo na Boha
S houslistou Jaroslavem Svěceným (54) a Michalem Dvořákem (48) z Lucie se Podhůrský podílí na projektu Vivaldianno, který se po roce opět uskuteční 3. října v pražské Lucerně. Zároveň to bude první benefiční koncert Číslo na Boha 2014, charitativního projektu Podhůrského, jehož cílem je zajišťovat finanční pomoc handicapovaným dětem.



Přečtěte si
mekanik
7. 10. 2014 • 11:43

Podhurský je dokonce ve vyjmenovaných slovech po B.jenže ne jako býk,ale jako dobytek

xsedmikraska
7. 10. 2014 • 10:19

Pokud si vzp ínám, tak Iveta za života vzpomenula dovolenou s Podhůrským a dětmi a z její strany proběhla harmonicky, přesto Podhůrský neměl zájem vztah prohlubovat. Přijde mi to, že nehrál s ní fér hru. Proto fakt nechápu, proč dnes jejím jménem zastřešuje nějaké akce. Nemá na to právo. Za života ji odkopl, tak teď ať ji nechá být. Jinak bude mít svým konáním dost blízko k Rychtářovi.

illis
28. 9. 2014 • 10:37

zzapp

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.