Artur Štaidl už je dospělý chlap. Tedy alespoň podle zákona. Oslavil totiž osmnácté narozeniny a o svém životě může rozhodovat sám. Mladý muž dostal také spoustu dárků, z nichž ho jeden velmi dojal.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Mrzí mne, že se Iveta nedožila 18náctky svého syna. Mrzí mne, že se dostala do rukou Rychtářovi a tím byla bez sebemenší šance. Artur má nahoře teď svého anděla, který bude bdít nad jeho životem a já přeji, aby byl co nejspokojenější.
listure Jsi mimo. Rychtář byl příčina falešné opory, jinak by už byla vyléčena a zbavena svéprávnosti Lumírem. Právníci měli už k tomu doklady. Svatba udělala čáru a várování Lumírem Rychtáři nepomohlo.Důkazy jsou podloženy každým rokem. Kdyby nechtěla, může rodina. Navíc Iveta se chtěla léčit. Rychtář to znemožňoval, ale někteří jsou zblbnutí Rychtářem, jak Iveta.
Houby, nebyla by léčená ani omylem. zase by po dvou dnech podepsala revers a utekla, jako vždycky. Ona se léčit NECHTĚLA, neměla zájem se starat o syna, o nikoho, nic dělat, chtěla bez práce chlastat, bez zkoušek vylézt na nějaké jeviště a nechat se oslavovat, ale bez práce, jen kalit a válet se - to byl její život. A kolem sebe mít poskoka-otroka každou minutu, lenivá byla nehorázně, museli ji krmit a obskakovat a uklízet po ní. Poleje odjel a jak mu vyhrožovala, lenora jedna, Nebyla dobr člověk a nikdy nebyla matka. Jen porodil a tečka.
Navíc platil slib ŠTAIDLŮV .Pokud bude léčená a nebude mít peníze, bude jí podporovat, POKUD NEBUDE VDANÁ. Majetek musí být přepsán na Artura a o hypotéku už by se staral Štaidl a všechny dluhy doplatil. Štaidl myslel na Ivetu, ale nebyl manžel a závěti by se mohli měnit u Ivety, nebo by jí někdo z mužů, nebo partnerů připravil o majetek. Iveta se neměla vdávat a bylo by vyřešeno ze Štaidlem i z Lumírem, kdy by jí vnutil léčení i zbavením svéprávnosti, kdyby se nepodřídila. Po vyléčení by jí nenechali na holičkách z budoucností i kdyby přestala zpívat.
Nemusím ze sebe dělat hodnou tetku, ale tomu klukovi přeji v životě štěstí a zdraví. Žádné labilní chování po jeho matce. Přesto, že to možná nečte, ale přát mu to snad mohu.