Upřímná zpověď syna Lucie Bílé Filipa: O mytí haj*lů a o tom, kolik peněz dostává od mámy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Upřímná zpověď syna Lucie Bílé Filipa: O mytí haj*lů a o tom, kolik peněz dostává od mámy!

Lucie Bílá a její syn Filip Kratochvíl.
Lucie Bílá a její syn Filip Kratochvíl. (Reprofoto TV Prima a ara)

Není to tak dávno, co syn Lucie Bílé (48) Filip Kratochvíl (19) odmaturoval a odstěhoval se z domu své maminky. Ostatně měl kam. Dostal od mámy luxusní byt v centru Prahy v ceně několika domů za městem, nové auto a vlastně i práci. Pracuje totiž v divadle rodičů. Co všechno na sebe mladý muž prozradil?

V divadle prý musí dělat všechno, protože mu rodiče nakázali začít o píky. „Dělám všechno, ať je to od uklízení hajzlů, ať je to od toho bejt venku,“ řekl VIP zprávám mladý muž, který po vystudování super drahé střední školy odmítl (prozatím) dál pokračovat ve studiích.

V divadle si prý nějaké peníze vydělá. „Vodu, elektřinu, plyn, to zaplatím v pohodě. A benzin taky,“ říká Filip, který ale přiznává, že občas mu maminka musí vypomoct. „Jednou za čas se zeptám mámy a ona řekne ano nebo ne,“ vysvětluje mladý muž, který však kategoricky odmítá, že by dostával pravidelné měsíční kapesné.

Jediné, co tedy Filipa trápí, je, že ho lidé nevidí jako člověka, který se snaží něco dokázat, ale vždy jen jako syna Lucie Bílé. Má prý ale plán, jak se téhle nálepky zbavit. „Od toho se můžu odpojit, jen když uteču do zahraničí,“ uzavírá Filip, který podle svých slov opravdu cestu za hranice plánuje. Česko mu začíná být trochu těsné.





Přečtěte si
mekanik
20. 9. 2014 • 11:34

chudák Filípek tohle by nechtěl žádný jeho vrstevník vytrpět.Filípku je mi tě líto a tvé maminky také.je to asi prostá žena.nebo prostoduchá?

mumla
20. 9. 2014 • 09:41

Než budeš příště řešit něčí vzdělání a studia, zaměř se radši na sebe. Nemáš zvládnutý ani učivo 1. stupně ZŠ, to jsou chyby!

1pravda1
19. 9. 2014 • 23:04

Fakt to nechápete? On ze sebe dělá chudáka, který si musí na vše vydělat mytím hajzlů a pokladnou, ale ve skutečnosti, mu matka pořídila vlastní byt bez nájmu prostě jeho vlastnictví! A na nás hrají, jak si musí na vše vydělat. Každý pomůže v začátcích dítěti, ale nehraje chudáka na oko pro veřejnost!!!

violahorska
19. 9. 2014 • 22:47

A kdo z rodičů, kteří si to mohou dovolit, nepomáhá svým dětem? A pokud si Filípek musí přivydělat, je to jen dobře. Osobně znám spoustu mladých, kteří spolehají stejně jako jejich rodiče na to, že jim je někdo povinný pomoci. Sedí a čekají s nataženou rukou, až přijde finanční dotace - aniž by hnuli zadkem. O co je tedy Filípek Kratochvílů horší?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.