Majetek Lucie Bílé odtajněn: Dlouhý seznam nemovitostí vás posadí na zadek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Majetek Lucie Bílé odtajněn: Dlouhý seznam nemovitostí vás posadí na zadek!

Chalupa Lucie Bílé
Chalupa Lucie Bílé (Foto Aha! - Martin Pekárek, Daniel Černovský, Martin Přibyl, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, ara)

Lucie Bílá (48) je nejen velmi úspěšná zpěvačka, ale i obchodnice. Magazín Sedmička vypátral všechny nemovitosti, které má Bílá vlastnit, a není jich zrovna málo!

Slavice Bílá se totiž nesnaží zabezpečit jenom sebe. Myslí i na všechny své blízké. Těm zařídila bydlení po celé republice a všechny budovy jsou psány na ní. Podle časopisu Sedmička si tak zpěvačka vytvořila »realitní impérium« v hodnotě okolo sta milionů korun.

Lucie Bílá vlastní byty, domy, chaty, několik zahrad, dokonce i pole. Na rozsáhlý majetek si podle Sedmičky vzala hypotéku. Ta se vyšplhala téměř k dvaceti milionům korun! Zpěvačka prý své závazky splácí poctivě a do několika let by se měla nepříjemné povinnosti placení zbavit. Navíc hodnota nemovitostí několikanásobně převyšuje výši hypotéky.

Co všechno tedy zpěvačka vlastní?

Praha: Tři byty v Moskevské ulici

Všechny bytové jednotky jsou ve stejném domě. Zpěvačka tak vlastní celé jedno patro domu.

Praha: Byt pro syna Filipa

Tak tohle se jen tak někomu nepoštěstí! Filip Kratochvíl má k dispozici byt v luxusním činžáku v samém centru Prahy! Bílá ho zakoupila v roce 2010 a jeho hodnota může být až 45 milionů korun!

Líšný u Malé Skály: Chalupa

Tak sem jezdí zpěvačka relaxovat. Oblast považuje za jednu z nejkrásnějších v Čechách a často se sem vrací. Dostala se sem přitom náhodou – chatu dostala darem od otčíma jejího bývalého partnera Petra Kratochvíla.

Veltrusy: Dům pro bratra

Kromě syna myslí Bílá i na svého bratra a zaplatila mu dům ve Veltrusech. Ten je těsně před kolaudací a zanedlouho se do něj Karel Zaňák nastěhuje i se svou novou mladičkou partnerkou Adélou.

Prášily: Byteček na zámku

Do této lokality se Lucie Bílá zamilovala ještě v době, kdy byla s Radkem Pokorným. Volba padla na prášilský zámeček, kde si pořídala celý byt. Objekt je kulturní památkou a nedávno prošel rekonstrukcí.

Kromě toho vlastní Lucie Bílá i několik pozemků, garáže či pole. Zkrátka se o sebe i své blízké umí postarat. Všechny nemovitosti může v budoucnu totiž docela dobře zhodnotit.



Přečtěte si
ivuska1
11. 6. 2014 • 13:47

georg7

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.