Smutná Lucie Bílá: Opustil ji nejdůležitější chlap jejího života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutná Lucie Bílá: Opustil ji nejdůležitější chlap jejího života!

Dům Lucie Bílá je náhle prázdnější...
Dům Lucie Bílá je náhle prázdnější... (Foto Aha! – ČTK, P. Machan, R. Souček a herminapress.cz)

Jednou to přijít muselo. Mnohonásobná Slavice Lucie Bílá (48) musí překousnout to, co dříve či později každá matka. Její syn Filip (19) definitivně opouští společnou domácnost a staví se na vlastní nohy. I když…

Na vlastní nohy ho ve skutečnosti postavila právě starostlivá maminka, která mu koupila nejen více než luxusní bydlení v centru Prahy, ale i auto, které si přál. Filip, který nedávno ukončil velmi drahou střední školu a pokračovat ve studiích se zatím nechystá, se začal angažovat okolo filmu. A jak se zdá, hodlá si užívat života víc, než když je každý den pod kontrolou slavné mámy. Ta jeho odchod ale bere statečně.

„Nedá se to zadržet. Nedávno jsem ho dávala do první třídy a pak najednou bác, vyjížděl z garáže svým vlastním autem. Já úplně propadla panice, že už mám dospělého syna,“ řekla týdeníku Sedmička Bílá, která má na druhou stranu radost z toho, že z jejího Filipa roste chlap, jak má být. Jeho odchod prý obrečela, ale snaží se být statečnou. Ostatně, velkou oporou má v partnerovi Petrovi Makovičkovi.



Autor:  ph

Přečtěte si
Uživatel_1280165
10. 9. 2014 • 23:14

Ararat, víš, kdo je Zaňáková? Je to s bídou vyučená cikánská švadlena, která když se učila tady v Červeném Kostelci, znal ji každej ***. Nedala každýmu, jenom tomu, kdo si řekl. Je to štěkna, která nikdy neuměla zpívat a ten její spratek neumí ani to. Už jen se na ni podívat je hnus, natož ji poslouchat. Brrrr, je mi z ní zle.

ararat
7. 9. 2014 • 11:50

;...neotáčej nikdo mi nic nenadal,jsem v klidu,ale ty tady skáčeš jak gumový čert....jsem ti slíbila že tě budu sledovat...co jsem slíbila to i dělám

ararat
6. 9. 2014 • 20:19

nemám pocit že bych tě oslovila..tak si konečně trhni nadledvinkou možná si uvolníš energii

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.