Zuzku se pokusil zabít žárlivý partner Marek J.: Chtěl ji ubodat, když kojila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zuzku se pokusil zabít žárlivý partner Marek J.: Chtěl ji ubodat, když kojila!

Zuzka nyní bydlí s rodiči a je šťastná, že Mareček přežili incident bez závažných následků.
Zuzka nyní bydlí s rodiči a je šťastná, že Mareček přežili incident bez závažných následků. (Aha! - Slávka Červená)

Zuzka B. (20) s desetiměsíčním synem Marečkem unikla v lednu o vlásek smrti. Když kojila, ze žárlivosti na ni zaútočil velkým kuchyňským nožem přítel Marek J. (28). Ten nyní čelí před soudem obžalobě z pokusu vraždy.

Zuzana se do Marka J. (28) bezhlavě zamilovala. Bydlela s ním od roku 2010 a snášela i občasné útoky, láska byla ale silnější... Po porodu se o miminko začala bát a proto se nastěhovala do azylového domu. Když ji přišel otec syna v lednu navštívit, nechala se zapřít. Po hodině přišel znovu, přijala ho. „Žárlil. Myslel si, že jsem byla pryč. S hospodským, kterého jsem ani neznala,“ popisuje Zuzana.

Ve chvíli, kdy na posteli kojila, jí přítel řekl, že ji zabije. Brala to jako žert. On si ale přinesl z kuchyně 30 cm dlouhý nůž. „Já tě zabiju, křičel. Stihla jsem malého odhodit. Skočil na mě obkročmo. Seděl mi na stehnech a útočil. Rukou mi zakryl ústa tak, že jsem se dusila. Třikrát se mi podařilo útok zvrátit, zlomila jsem si prst na ruce. Počtvrté mě bodl do žebra,“ přiblížila drama. Podle lékařů se nůž naštěstí o žebro zastavil.

Marek J.
„Žárlil jsem, bylo to zoufalství. Dělal jsem to ve jménu lásky. Kdybych jí ublížil, zabil bych pak i sebe,“ vypověděl včera Marek J. před soudem.

Vyléčení z lásky

„Chci všechny ženy varovat. Měla jsem Marka opravdu ráda. Bil mě pěstmi, i když jsem byla už těhotná. Jednou mě dokonce kopl. Několikrát jsem od něj utekla a zase se vrátila. Po porodu jsem šla do azylového domu. Z lásky jsem už vyléčená. To, co mi udělal, ji překonalo. Jsem šťastná, že se Marečkovi nic nestalo. O něj jsem měla strach větší, než o svůj život,“ svěřila se Zuzka.

Autor: 

Přečtěte si
kocickamv1973
14. 8. 2013 • 06:33

To jsou smutné osudy

bedrunkam
13. 8. 2013 • 21:53

Prožila jsem naprosto stejný příběh, dokonce i se stejným jménem syna,akorát to bylo před 28 lety, otec byl chorobný žárlivec, surové bití, špehování a hlídání se stupnovalo až teprve narození syna mi dodalo odvahu s tím bojovat, když na mě u kojení řval že mě zabije, utekla jsem do kojenáku, kde mě vystopoval a zmanipuloval mě i personál, nakonec jsem ho po těžkém úsilí dostala za mříže, syn má dnes schizofrenii...přála bych všem týraným matkám a ženám, aby se nebály ostře vystoupit z ulity a nenechaly se tyranem ovlivnovat a manipulovat,, když už si neváží samy sebe, měly by to udělat aspon kvůli svým dětem....

kocickamv1973
13. 8. 2013 • 15:02

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.