Divadlo Radka Brzobohatého bude pokračovat dál! Brzobohatého nahradí Hábl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Divadlo Radka Brzobohatého bude pokračovat dál! Brzobohatého nahradí Hábl...

Lidé nosí k divadlu Radka Brzobohatého květiny a zapalují tam svíčky.
Lidé nosí k divadlu Radka Brzobohatého květiny a zapalují tam svíčky. (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, ČTK)

Divadlo Radka Brzobohatého, které herec spolu s manželkou Hanou Gregorovou (60) otevřel v roce 2004 v pražské Opletalově ulici, bude po smrti svého principála pokračovat dál.

„Divadlo se bude maximálně snažit, aby i přes tuto smutnou událost dodrželo všechny termíny plánovaných představení,“ oznámila Gregorová. Sama si ale uvědomuje, že to bude velmi těžké, protože ve více jak polovině představení měl stěžejní roli právě její muž.

Podle informací Aha! už Gregorová rozhodla, že v úspěšném představení Tančírna nahradí Brzobohatého v roli tanečního mistra Karel Hábl (76). Ten ale do teď v Tančírně nevystupoval a roli tak bude muset rychle nastudovat. „Už v pondělí budeme hrát v novém obsazení v Karlových Varech,“ řekl nám herec Petr Vágner (34).

Divadlo sídlící v pražské Opletalově ulici mají Brzobohatí v pronájmu. Pravidelně v něm hostují takové hvězdy jako Hana Maciuchová (66) nebo Antonín Hardt (77).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.