Radek Brzobohatý: Bolest snášel s noblesou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Radek Brzobohatý: Bolest snášel s noblesou!

Terapie byla tak bolestivá, že se herec nedokázal zpět do auta vrátit po svých.
Terapie byla tak bolestivá, že se herec nedokázal zpět do auta vrátit po svých. (Aha! – Marek Pátek)

Doslova muka zažíval Radoslav Brzobohatý po zranění, které si způsobil během natáčení melodramatu Vrásky z lásky. Tehdy se rozhodl skočit místo dabléra z náklaďáků, a pak trpěl nesnesitelnými bolestmi páteře. Dokonce skončil na vozíčku!

S bolestmi se léčil zhruba půl roku a museli mu od nich pomáhat lékaři z vojenské nemocnice v Praze Střešovicích obstřiky a léky. Od lékařů nebyl schopný ocházet po svých, manželka Hana ho musela vozit na vozíku pro invalidy...

„Radek má bolesti, které se lékaři snaží utlumit za pomocí obstřiků. Je to pro něj vyčerpávající, takže po terapii musíme použít vozíček,“ popsala tenkrát Aha! starostlivá manželka Hana.

Brzobohatý ale vše snášel s noblesou jemu vlastní a odmítal si stěžovat. A proč vlastně z náklaďáku skočil? „Mohl to za něj udělat dublér, to ale samozřejmě náš hrdina nemohl dopustit…,“ řekla tenkrát Gregorová s úsměvem.

Zdravotní stav Brzobohatého se zpravidla zhoršil při vedrech, které také letos poznamenaly léto. „Kvůli nim mi teď dělá problémy všechno – sedět, ležet, chodit... Bolí to,“ ulevil si tehdy Brzobohatý, který si snad ve svém životě nikdy na nic nestěžoval. Podzim života si ale rozhodně neužívá. „Na stáří není nic pěkného, můj kamarád Petr Oliva říká: Stáří je jenom pro statečný! Přesnější definice snad ani nemůže být,“ povzdechl sei muž, který se nesmazatelně zapsal do srdcí nekolika generací Čechů.



Přečtěte si
sibalkova
20. 9. 2012 • 19:33

copak je to normální, že hned den po smrti dávala rozhovory? Měla špatný svědomí!!!! Hysterka jedna

jiriforman
14. 5. 2012 • 09:04

je vidět, že jsi tele, které počítačům vůbec nerozumí. Když ti zabanují IP adresu, tak si z toho počítače, ze kterého píšeš, resp. připojení, které máš tady na stránkách AHA ani neškrtneš. I kdyby jsi měla nicků milión. Prostě tě tady na diskuzích úplně zablokují. To nebudou jen smazané příspěvky. Pak už ti zbude jen změnit poskytovatele internetu nebo chodit psát ty svoje kecy k sousedům. Ty jsi prostě kráva a krávou zůstaneš

rejpal3
14. 5. 2012 • 02:54

Typicky české myšlení - ale nick se povedl.

hillaarkaa
13. 5. 2012 • 18:12

Haha,haha,vítá nás tu Praha.Klidně si zabanujte,nicků mám dost

hillaarkaa
13. 5. 2012 • 18:11

To bude nějaká zhulenkyně od lysohlávka nebo smradlavka od sporáku připálená

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.